Mladenka iz pakla odredila je djeverušama u koju veličinu haljine moraju stati: "U suprotnom - pravac teretana!"

Shutterstock Ilustrativna fotografija djeveruša
Vidi originalni članak
  • Ova mladenka naveliko je pretjerala sa zahtjevima za svoje vjenčanje
  • Odredila je u koju veličinu haljine moraju stati djeveruše, kakve nokte i kožu moraju imate, te čak i dužinu kose
  • Nakon što je vidjela zahtjeve, jedna od djeveruša odlučila je da neće prisustvovati vjenčanju, a mladenku je razljutilo što je djevojka njezine zahtjeve podijelila javno

Nedavno je korisnica Reddita primila grozan zahtjev od žene čijem je vjenčanju trebala prisustvovati, te je na kraju odlučila da neće doći na svadbenu svečanost. Potom je odlučila na društvenim mrežama podijeliti zahtjev buduće mladenke i pitati korisnike za mišljenje na njezin zahtjev.

Iako može zvučati veoma nepristojno ova se nevjesta nije se libila djeverušama reći u koji broj haljine moraju stati na dan vjenčanja, pa ako slučajno nose koji broj veći, neka "posjete teretanu". Nevjesta nije samo tražila samo to, već i da svi uplate 500 dolara za medeni mjesec.

Life&style Djevojka je lažirala vjenčanje kako bi se osvetila bivšem dečku, je li moguće da se toliko potrudila?

"Bez uvrede ikome, ali planiram ovo od kada sam bila u pelenama i želim da sve bude savršeno. Nokti vam trebaju biti kratki i bez laka na njima. Kosa treba biti do ramena i ravna, pa ako imate kraću kosu, stavite ekstenzije", još su neki od zahtjeva buduće mladenke.

"Također ne želimo djecu na ceremoniji", dodala je "Iznimka je djevojčica koja će bacati latice, ali ona će biti prisutna samo za vrijeme ceremonije kada će bacati latice, a nakon toga je roditelji vode kući."

Ova djevojka je s budućom histeričnom nevjestom bila poznanica još od srednje škole, ali u to vrijeme nisu imale istu grupu prijatelja. "Bila super popularna djevojka, vrlo lijepa. Svi su je voljeli. Moj je brat u to vrijeme izlazio s jednim od njezinih prijatelja i upoznao je s mojim rođakom."

Mladenka sablaznila zahtjevima za uzvanike vjenčanja, ali ona smatra da je za to imala opravdan razlog

Na kraju je mladenka saznala da je June svoju poruku podijelila na Internetu. "Došla je do mene, ali nije bilo baš prijateljski i bila je jako luda. Prijetila je i natjerala me da preispitam svoju odluku da ovo objavim", objasnila je June. "Njezina je obitelj sada uključena i postaje prilično neugodno."

Life&style Žena prodaje svoje vjenčanje: Od ceremonije do vjenčanice na super lokaciji uz popust od 62 tisuće kuna

Do sada se nije čula s drugim djeverušama i uzvanicima i ne zna bojkotiraju li i oni događaj. "Blokirali su me mnogi ljudi koji su bili zajednički prijatelji, a moj rođak također ne razgovara sa mnom", rekla je. "Ali mnogi me podržavaju govoreći da su njezini zahtjevi bili nečuveni i okrutni. Nadam se da će mi rođak oprostiti; Nisam mislla da će ovo postati toliko velika stvar i samo sam htjela izbaciti svoje frustracije kad sam to objavila."

Nakon što je priča postala viralna i drugi su korisnici podržali djevojku koja je rekla kako su ovo uistinu bezobrazni zahtjevi mladenke.

Posjeti Miss7.24sata.hr