Mama i njezina djeca napravili su prekrasnu kreativnu čestitku za tatu, on se sigurno 'rastopio' od sreće

Facebook/Marinela Žitko
Vidi originalni članak
  • Najljepši pokloni su oni od srca  
  • Baš takva je i čestitka koju je Matea Rogić sa svojom djecom izradila svome suprugu
  • Originalna i slatka čestitka u svakom smislu, pokupila je mnoštvo lajkova u Facebook grupi, a može poslužiti i tebi kao inspiracija za nadolazeće Valentinovo

Kad se male ruke slože, sve se može! Posebno se to vrijedi kada su u pitanju kreativne rukice, a motiv je među najljepšima – iskazivanje ljubavi dragoj osobi. Rezultat? Neodoljivo slatka interaktivna čestitka! Ideju je u Facebook grupi podijelila Matea Rogić, a čestitku je sa svoje troje djece izradila povodom suprugovog rođendana. U divnoj poruci umjesto pojedinih riječi poput Mars, srce ili orbita postavila je čokoladice, slatkiše ili žvakaće gume istoimenih naziva. Fotografija čestitke skupila je preko sedam tisuća lajkova

Life&style Dirljivo! Bolesna Ena Šarac darovati je svoj božićni poklon, Playstation, malenom Leonu iz Petrinje

''Dragi naš tata i mužu! Želimo ti sve bueno, puno zdravlja i nešto novca. Toi si najbolja osoba u cijelom orbitu. Iako vrijeme ide ludo tic tac, ti si i dalje tip top. Volimo te Marsa i natrag. Kada te naljutimo uzmi Snickers i zapali cigaretu. Ti si naše srce! Merci što postojiš. Vole te tvoji kinder (3) i mama od kinder’’, stoji u čestitki, a kako je to izgledalo pogledaj u nastavku. 

‘’Ovo je vrh!’’, Jaaako slatko. Mogu li ukrasti?’’, ‘’ Predobro!! Bas sam se nasmijala, mama od kinder je sve’’, ‘’Koja dobra ideja’’, ‘’Svršeno’’, ‘’Svaka pohvala za domišljatost’’, samo su neki od komentara kojima je pozdravljena ova ideja. 

Nekim članovi grupe predstavili su i svoje čestitke koje su izgledale jednako privlačno. 

Stars Tom Cruise ima pomalo bizaran običaj za svaki Božić - a već je dobio i poseban naziv

Ova kreativna i osobna čestitka , sigurni smo, otopit će srce svakom slavljeniku. No, osim za rođendan može biti i domišljati znak pažnje za, primjerice, Valentinovo koje samo što ne zakuca na vrata. Slobodno se inspiriraj! 

Life&style Iako danas nisu u najboljim odnosima, Meghan je prvim božićnim poklonom oduševila princa Williama

 

Posjeti Miss7.24sata.hr