Maja Milan: Ja sam u 'Životu na vagi' uvijek bila kul, kao imam 140 kg zato što volim jesti, ali tu su bili drugi problemi

Instagram@lejla.fili Nakon godinu dana od showa 'Život na vagi', život Maje Milan uvelike se promijenio
Vidi originalni članak
  • Nakon godinu dana od showa 'Život na vagi', život Maje Milan uvelike se promijenio, a o svojoj fizičkoj i psihičkoj transformaciji te privatnom životu i planovima razgovarala je s Roksinim anđelima
  • Kazala je kako nije htjela prihvatiti da su uzrok silnih kilograma zapravo dublji problemi poput emotivnog prejedanja
  • No, najvažnije je što je Maja počela raditi na sebi i shvatila kako sve u životu kreće od glave

"Ja sam se zapravo fizički promijenila, ali kad sam izašla iz "Života na vagi" sam shvatila da se nisam baš toliko promijenila. Imam puno posla baš oko svoje glave. Kad sam došla doma sve one moje stare navike, običaji su bili tu", kazala je te dodala: "Nakon showa sam odmah upala u intenzivno treniranje, ali sam zanemarila društveni život i bila sam jako nezadovoljna jer ja moram ići na trening kao da ja to radim za nekog drugog, a ne za sebe tako da sam prije dva mjeseca uzela malu pauzu", otkrila je Maja za RTL.HR.

Vijoleta iz Života na vagi smršavila je 50 kilograma; na proslavi rođendana dočekalo ju je veliko iznenađenje

"U životu na vagi" kako otkriva, uvijek je bila hladna, kul, "kao imam 140 kilograma zato što ja volim jesti". Nije htjela ni prihvatiti ni priznati da tu postoje dublji problemi što su psiholozi govorili, odnosno emotivna prejedanja. "Ma kakva emotivna prejedanja, volim jesti i to je to", rekla je Maja te dodala kako je nakon izlaska iz showa otkrila neke stvari o sebi.

Stars Natjecateljica Matea koja je pobjegla iz Života na vagi javila se i danas izgleda super

"Počela sam raditi više na svojoj glavi", rekla je te dodala kako je shvatila da ima neke probleme koje nije sebi ranije htjela priznati. "Ja bih ponovno otišla u 'Život na vagi'! Evo, doslovno da mi sad netko kaže hoćeš ti ići tri mjeseca bez mobitela u selo sa 16 nepoznatih ljudi, ja bih išla!"

Dominiku je Život na vagi donio ljubav i to s bivšom kandidatkinjom Anom. Pogledaj kako su zaljubljeni!

Dosta joj je pomogla i Sara Sitarić, kandidatkinjom četvrte sezone s kojom se Maja sprijateljila preko društvenih mreža prije ulaska u show. "Ja sam se do zadnjeg trena mislila trebam li ja to... Jer meni je bila panika - televizija, ljudi...", povjerila se Maja. 

S društvenih mreža Gledatelji uputili kritike Nini Martini iz 'Života na vagi', ali zaboravljaju na jednu stvar

Maja je Roksinim anđelima ispričala i sve o svom prijateljstvu sa Zdravkom i Antom, planovima za bezbrižno ljeto, ali je podijelila i jedan od njezinih najvećih životnih snova. U nastavku možeš pogledati cijeli razgovor s Majom.

Posjeti Miss7.24sata.hr