Madonnina bivša vila na Sunset Boulevardu ostavlja bez daha – jednostavno je božanstvena

Miss7/ Shutterstock/ TheAgency
Vidi originalni članak
  • Glazbena diva živi doista u velikom stilu – uostalom, pogledaj sama
  • Riječ je o jednoj od glamuroznih vila u kojima je živjela kraljica popa, a prodavala se za 35 milijuna dolara
  • Madonna ima nekoliko skupih nekretnina, od New Yorka do Londona, ali navodno trenutačno živi u vili u Portugalu

Prije sedam godina Madonna se željela skrasiti u glamuroznoj vili na Sunset Boulevardu, no isključivo američko domoljublje nije dugo potrajalo pa je Madonnina vila na Beverly Hillsu stavljena na tržište za nevjerojatnih 35 milijuna dolara u 2018. godini.

Kreni u obilazak…

Imanje od 12.100 četvornih metara smješteno je na privatnoj parceli od 1,14 hektara, a sadrži devet spavaćih soba, 15 kupaonica, dvoetažnu blagovaonicu, bar u punoj veličini, tenisko igralište i 20 metara dug bazen.

Dom se također može pohvaliti ne s jednom, već s dvije gostinjske kuće u svojim prostorijama, a da se ne spominjemo kino s 15 sjedećih mjesta i sedam kamina u cijelom posjedu.

Iznutra je sve podvrgnuto velikoj adaptaciji, sa suvremenim ručno izrađenim, izbrušenim ormarićima, mramornim pločama, novim podovima od tvrdog drva, vrhunskim surround zvučnim sustavom, velikim šankom, potpuno opremljenom dizajnerskom kuhinjom i vrhunskim fitness centrom.

Navodno u blizini živi Simon Cowell, također glazbeni moćnik.

Domovi poznatih Luksuzna nova kuća Reese Witherspoon je čudesno lijepa, pogledaj kako izgleda

Danas „Material Girl“ ima zavidan portfelj luksuznih domova širom svijeta. Među njima je prostrana gradska kuća na Upper East Sideu u New Yorku, povijesno imanje iz 18. stoljeća neposredno izvan Lisabona i dom s 10 spavaćih soba u ekskluzivnom području londonske Marylebone.

Life&style Baci pogled na raskošnu kuću Piercea Brosnana u Malibuu! Prodaje se za 100 milijuna dolara

Gdje živi Madonna?

Madonna živi u blizini Lisabona u Portugalu sa svojih šestero djece - Lourdesom, Roccom, Davidom, Mercyjem i blizankama Estere i Stellom. Njen prekrasan dom iz 18 stoljeća, površine 16.146 četvornih metara, nalazi se na povijesnom imanju Quinta do Relógio u prekrasnom selu Sintra na brdu, koje je oko 30 minuta vožnje automobilom (ili limuzinom) od Lisabona. Madonnina je kuća u maurskom „revival stilu“ i ima četiri spavaće sobe i sedam kupaonica.

Posjeti Miss7.24sata.hr