Ljubav usred prašume ili na australskoj farmi? Ovo su kandidati ''Ljubav je na selu'' u dijaspori

miss7/RTL
Vidi originalni članak
  • Jedanaesta sezona showa ''Ljubav je na selu'' odvijat će se u dijaspori
  • Emisija se proteže na čak 4 kontinenta
  • Večeras će biti predstavljeno 4 kandidata i 1 kandidatkinja, a saznali smo nešto o njima

Emisija ''Ljubav je na selu'' jedan je od najdugovječnijih televizijskih formata koji gledatelje prate već deset sezona, a ne manjka ni kandidata koji su u potrazi za ljubavlju. Iz emisije su se već razvili brakovi, ispisale brojne ljubavne priče, a nekim parovima stigle su i prinove. Ovih dana stiže nam nova verzija ovog zabavnog formata. ''Ljubav je na selu'' seli u dijasporu! Ljubav će se u jedanaestoj sezoni rađati na čak 4 kontinenta - u Sjevernoj i Južnoj Americi, Europi te Australiji. Na malim ekranima večeras će biti predstavljena četiri kandidata i jedna kandidatkinja, a mi smo saznali ponešto o njima. 

Srećko Ponjavic (33) 

Srećko Ponjavic Kanađanin je treće generacije. S ocem vodi golemu farmu, a posebno je posvećen uzgoju pšenice, šećerne trske. Osim toga, bavi se stočarstvom. Ipak, to nije njegov jedini posao. Radi kao menadžer financija jedne trgovine automobila.

Jack Vukoja (51) 

Kao šestomjesečna beba, Jack Vukoja stigao je s roditeljima u Australiju. Danas je vlasnik građevinske tvrtke, a u slobodno vrijeme uzgaja ovce te skuplja old timere. Kao partnericu vidi inspirativnu ženu koja će ga činiti boljom osobom, a uz to će biti tolerantna, pouzdana i zabavna. 

Beauty Znanstveno je dokazano: izlazak s frendicama dvaput tjedno jako utječe na tvoje zdravlje. Evo zbog čega!

 

Daniel Granja (25)

Daniel Granja mladi je kandidat koji stiže iz dalekog Ekvadora. Rođen je u Guayaquilu, a s obitelji živi na farmi usred džungle. Do plaže iz svog doma može stići za 5 minuta. Obožava sport, a posebno surfanje na valovima i jiu-jitsu. Osim toga, egzotično voće njegova je strast. U životu bi se htio skrasiti u Hrvatskoj, a u ulozi svoje buduće žene definitivno vidi vjernu Hrvaticu koja je obiteljski tip žene. 

Domingo Santro (61)

Domingo Santro (61) rođen je u Zagrebu, ali cijeli se život putovao svijetom te konačni smiraj pronašao u Berlinu. Tamo živi minimalistički, u kući nema vode, a bavi se voćarstvom i poljoprivredom. Osim toga, talentiran je glazbenik koji pjeva i svira četiri instrumenta. Ipak, s ovim frajerom treba biti na oprezu. Ženio se 4 puta i ima devetero djece.

Darinka Ljubica Goravica (52)

Šećer na kraju definitivno je 52-godišnja kandidatkinja Darinka Ljubica Goravica koja je rođena u Čileu, ali potječe iz Dubrovnika u kojem je živjela do kraja Domovinskog rata. U svojoj tridesetoj godini ostala je udovica s dvoje djece, a u čileanskom gradu Iquique vlasnica je turističke agencije. Vikende provodi na svojoj farmi u oazi pustinje Atacama gdje voli uzgajati mango, avokado i limun. 

Život Poslala mu je pismo u ''Ljubav je na selu'', a sada su već dvije godine u braku

Kandidati showa službeno će se predstaviti večeras u 20 sati, a o njima ćemo definitivno saznati još detalje. Nema sumnje da će nas članovi dijaspore šarmirati. Ipak, kao i dosada, emisije se neće nastaviti odmah. Show će krenuti tek nakon što završe prijave Hrvata i Hrvatica koje žele upoznati i družiti se s kandidatima u inozemstvu! 

Posjeti Miss7.24sata.hr