Lejla Filipović iznenadila promjenom izgleda, pratitelji oduševljeni: “Sve boje ti odgovaraju jer si prelijepa”

Instagram @lejla.filipovic Lejla Filipović iznenadila novom bojom kose
Vidi originalni članak
  • Lejla Filipović odlučila se za promjenu izgleda
  • Bivša Miss Hrvatske sve je ugodno iznenadila promjenom boje kose
  • Za novu boju kose primila je same pohvale svojih pratitelja

Lejla Filipović (45), supruga poznatog glumca i voditelja Tarika Filipovića i bivša Miss Hrvatske na svojem se Instagramu pratiteljima pohvalila decentnom, ali profinjenom promjenom izgleda, odnosno novom bojom svoje kose.

Uz fotografiju nove frizure, zadovoljna Lejla je napisala: „Oduševljena novom bojom. #mojfrizerjeboljiodtvog“. Na fotografiji se može vidjeti nova, tamnija nijansa Lejline kose na korijenu dok su vrhovi ostali u svijetlijim nijansama. Nova boja odlično joj pristaje, a isto su potvrdili i njeni pratitelji.

Stars Nostalgični Tarik se prisjetio kako je izgledao prije 17 godina: "Onda je u moj život ušla Lejla"

Ispod svoje objave, Lejla je prikupila mnoštvo oduševljenih komentara njenim novim izgledom. „Divna“, „Prelijepa“, „Sve boje ti odgovaraju jer si prelijepa, plava te čini nježnom kao što ti sam izraz lica tu nježnost pokazuje“ i „Profinjena, nježna i ženstvena Lejla bilo koja boja kose da je u pitanju“, samo su neki od lijepih komentara koje je dobila Lejla.

Lijepa Lejla mnogo pažnje posvećuje njegovanju svog izgleda pa je tako nedavno, osim frizure, isprobala i popularan estetski tretman puder obrve, na koji se odlučila nakon dugog razmišljanja. Opisala je kako je zadržan njen prirodan oblik obrva te da je dio koji inače iscrtava olovkom samo popunjen.

Uz to, Lejla često obožava isprobavati i različite tretmane za njegu kože, što uvijek podijeli sa svojim pratiteljima na Instagramu. Budući da je ljubiteljica mode, ni njen modni ukus ne prolazi nezapaženo.

Life&style Lejla Filipović zahvalila na rođendanskim čestitkama, a nama su za oko zapele njene mrežaste čarape

Posjeti Miss7.24sata.hr