Ledo vraća jedan od tri legendarna sladoleda! Za koji ćeš glasati?

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Ledo ponovno oduševljava velike i male - vraća se jedan od najomiljenijih sladoleda
  • Na svojim je stranicama sladoledni div objavio tri okusa sladoleda od kojih će u škrinje vratiti onog s najviše glasova
  • Borovnica, SilkMilk ili TopMix - koji je tvoj izbor?

Ledo nas u posljednje vrijeme iznenađuje svojim potezima, osobito kad je riječ o sladoledima koji bude nostalgiju i vraćaju nas u neke prošle i slatke dane. 

Tako je ovoga puta najavio povratak legende, jednoga od tri neprežaljena sladoleda naše mladosti.

"Ledo legende se ne zaboravljaju, a mi jednu vraćamo tebi!", napisali su ispod objave i pozvali pratitelje i obožavatelje da otkriju o kojoj se to slastici radi. Objava je prikupila više od 2000 lajkova i preko 400 komentara.

Life&style Stigao je novi King sladoled! Prefini Dark Velvet kornet će u mjesecu ljubavi dotaknuti mnoga srca

"Vratite sve iz početka 2000-ih, ali Silk Milk pogotovo"", glasio je jedan od njih. "Bubi i borovnica - sladoledi moje mladosti", prisjetili su se drugi svojih favorita. Mnogi su uputili apel da se vrate njima omiljene slastice među kojima su se našli i Njofra, ali i Zagi. Ipak, izgleda da će se snovi ostvariti samo nekima.

Life&style Legendarna Ledolina se vratila! Isprobali smo kakvog je okusa i otkrivamo ti je li jednako dobra kao nekad

Naime, Ledo je otvorio glasanje za omiljeni sladoled pa se tako u ponudi "povratka otpisanih" mogu pronaći Borovnica, SilkMilk i Top Mix. Iako već znaju tko se vraća, sladokuscima su ostavili prostor za glasovanje pa i nas zanima tko će to preuzeti vodstvo. "Silk Milk - stalno ga spominjem da je bio najbolji", zaključili su obožavatelji pa je vrlo lako moguće da će upravo on ponovno zauzeti sladoledne škrinje.

Posjeti Miss7.24sata.hr