Ledo je predstavio tri nova okusa svojih Premium King sladoleda, a ne možemo se odlučiti koji nam je finiji

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Imamo odličnu vijest za sve ljubitelje King sladoleda, ali i one koji će to tek postati
  • Predstavljena su nova tri sladoleda - King Chocolate Obsession, King Experience i King Inspiration
  • Kombinacija njihovih okusa osvojit će te na prvu, a već ih možeš naći u trgovinama po cijeni od 34,99 kuna

Kad su u pitanju sladoledi, ljubiteljima ove slastice važnu ulogu uopće ne igraju godišnja doba jer oni u njima jednako uživaju sve dane u godini. Upravo je njih najviše obradovala vijest da je Ledo u svoju ponudu stavio još tri nova sladoleda koje smo poželjele odmah probati. Na svom Instagram profilu predstavili su okuse, a već ih možeš pronaći u trgovinama.

blagdani stižu Zagrebački Cat Caffe ima dva nova blagdanska napitka - Grinch i Rudolf - i želimo ih probati što prije!

Prvi od njih je King Chocolate Obsession koji dolazi u pakiranju od 450 mililtara, a radi se o savršenoj kombinaciji sladoleda od najfinijih čokolada - bijele s komadićima čokolade i čokoladom, čokoladnim punjenjem i preljevom u obliku diska od tamne čokolade. Ali ni to nije sve jer na vrhu se nalaze i čokolade kuglice kao posip. Ova čokoladna bomba zadovoljit će čak i one najizbirljivije čokoljupce, a možeš ga pronaći po cijeni od 34,99 kuna.

 King Experience dolazi u istom pakiranju i sa istom cijenom kao i prethodni sladoled, a njegova posebnost je fantastičan spoj sladoleda od pistacije i lješnjaka s komadićima lješnjaka koji je dodatno obogaćen finim punjenjem od pistacija i preljevom u obliku diska od čokolade. I ovaj sladoled ima na vrhu posip i to od čokoladiranih lješnjaka. 

Life&style Isprobala sam novi Ledo Plazma sladoled s preljevom od karamele, ovo je moj dojam

I kad smo mislili da su prethodna dva okusa nešto najsavršenije, dočekao nas je i treći okus koji se krije iza naziva - King Inspiration.  Kremasti sladoled s okusom biskvita i komadićima keksa, dodatno upotpunjen sladoledom od čokolade i lješnjaka s punjenjem od čokolade i preljevom u obliku diska od čokolade te posipom s komadićima čokoladiranih i običnih lješnjaka. Ova ledena fantazija također se prodaje po cijeni od 34,99 kuna te je u pakiranju od 450 mililitara. 

Nakon što si ovo pročitala, zaista nema druge nego da se odmah zaputiš u prvu trgovinu i sama se uvjerimš u ove, bez pretjerivanja, vrhunske okuse novih sladoleda. Kad mislimo da smo zaista probali sve, Ledo nas iznova iznenadi. 

Posjeti Miss7.24sata.hr