Lana Jurčević na 16 godina staroj fotki s Lukom Nižetićem: "Te su godine Luka i Lana bila najpopularnija imena"

Instagram@lalana Lana Jurčević objavila 16 godina staru fotografiju s Lukom Nižetićem
Vidi originalni članak
  • Lana Jurčević prisjetila se vremena kada je njezin duet s Lukom Nižetićem "Prava ljubav" bio veliki hit 
  • Objavila je njihovu fotografiju iz tih vremena: "Evo fotkice i dok smo nas dvoje bili dječica"
  • Slučajno ili ne, zaključite sami, te je godine rekordan broj beba dobio ime Luka ili Lana

Sjećaš li se vremena kada je pjesma 'Prava ljubav' Lane Jurčević i Luke Nižetića bila glavni hit domaće glazbene scene? Mnogi je i danas s nostalgijom slušaju jer ih vraća u lijepa i bezbrižna vremena, a tog perioda prisjetila se i sama Lana. Pjevačica (37) je na društvenim mrežama podijelila fotografiju staru 16 godina na kojoj je pozirala s Lukom Nižetićem (38), na snimanju spota za spomenutu pjesmu'.

Stars Lana Jurčević objavila iskreni video o svom tijelu: "Ne smeta mi malo škembice."

Lana je opisala kakav lijep osjećaj u njoj budi to vrijeme. "U vrijeme kada je "Prava ljubav" postala veliki hit, jedne novine su napravile istraživanje: roditelji su novorođenim bebama dali najviše kojih imena? Rekordan broj imena Lana i Luka je bio te godine! Više od svih drugih imena. Najviše curica su prozvali Lana, a najviše dečkiju Luka."

"A koliko puta sam kroz karijeru čula cure nakon nastupa da mi kažu: 'Ja sam dobila ime po tebi'. Ne možete ni zamisliti koji je to meni osjećaj. Evo fotkice i dok smo nas dvoje bili dječica, sa snimanja spota za "Pravu ljubav". Sjećate se tog perioda?", napisala je Lana i oduševila mnoge obožavatelje koji su se prisjetili te 2006. godine kad je pjesma bila hit na radijskim stanicama.

Fotografija je ubrzo prikupila mnoštvo komentara pratitelja koji su se s nostalgijom prisjetili lijepih vremena: "Lijepa vremena", "Baš si prelijepa i preslatka, a takva si i sada", "Moram priznati, bila si još slađa", "Divni prije, divni i sada", ''Hit i u 2022'',  ''Jedna od dražih pjesma'', ''Koja dobra fotka'', ''Lana i Luka, ostali ste isti'', ''Prirodni i preslatki, neka bolja vremena'', ''Prelijepa'', samo su neki od komentara koje je dobila pjevačica.

Spot za pjesmu snimili su u prostoru stare zagrebačke tvornice Paromlin. Lana je tada imala 21 godinu, a Luka 22, a zajedno su surađivali nekoliko puta. Lana je danas uspješna poduzetnica i vlasnica kozmetičkog brenda La Piel, dok je Luka uplovio u ugostiteljske vode bistroom ''Fabrika'' na otoku Visu, a prošle je godine otvorio i pizzeriju.

Stars Luka Nižetić uživa u Americi, a mi ne možemo vjerovati kako se obukao za trgovinu!

Posjeti Miss7.24sata.hr