Kućica od čokolade, kao iz Ivice i Marice? Sada je možeš iznajmiti!

PR/WhatsApp
Ma tko ne bi živio u kućici od čokolade. Zamisli, kad ti dođe, gricneš malo stola, komad krova... Pa, ti snovi sada su stvarnost. Doista postoji kuća od čokolade i doista može biti tvoja
Vidi originalni članak

Zamisli buđenje u sobi prepunoj čokolade. Jesi? Super, sad ćemo ti reći kako da ti se to dogodi. Na ovu divnu i ukusnu ideju došao je francuski čokolater Jean - Luc Decluzeau koji je i inače poznat po skulpturama od čokolade. Jean- Luc je tako napravio kućicu sasvim pristojne kvadrature, 18 kvadratnih metara, u kojoj mogu boraviti četiri osobe, a za izgradnju je upotrebljena tona i pol pol čokolade. 

Svaki detalj u kući isto je tako izrađen od čokolade, od zidova i krova pa sve do kamina, stolića, sata, šalica i knjiga. Čak je i luster od čokolade. U dvorištu se nalazi i ribnjak od bijele čokolade te gredice čokoladnog cvijeća. Odlična vijest je i ta da je velik dio kuće i namještaja jestiv. 

Hrana Osim Magnum sladoleda sada možeš kupiti i Magnum čokolade. Probale smo!

Sigurno te zanima kako i ti možeš noćiti u ovom raju za čokoljupce. Kao prvo, moraš biti jako brza jer je moguća rezervacija samo nekoliko datuma. U 10 sati ujutro 19. i 26. rujna moći ćeš rezervirati jedno noćenje. To noćenje će biti sa 5. na 6. listopada. Cijena ovog jedinstvenog smještaja je 50 eura, odnosno 371 kunu. 
Kućica iz snova je smještena unutar staklene konstrukcije L’Orangerie Ephémère u vrtovima muzejskog kompleksa Cité de la Céramique u, Sèvresu, južnom predgrađu Pariza. Gdje se nadamo da su vrućine popustile jer ne kužimo kako se inače čokoladna kućica ne bi otopila?!

LIFESTYLE Ovaj novi okus Ritters čokolade želimo probati odmah!

I sam autor je oduševljen svojim projektom te je izjavio ''“Nikad nisam ni pomislio da ću dobiti priliku izgraditi pravu Čokoladnu tradicionalnu kućicu u kojoj će putnici noćiti!''

Posjeti Miss7.24sata.hr