Kuća slavnog pjevača vrijedna 55 i pol milijuna kuna jedna je od ljepših koje smo vidjeli. Zaviri i ti

Profimedia/Instagram
Vidi originalni članak
  • Unatoč šuškanjima da im je brak u krizi, Justin Bieber i njegova supruga Hailey kupili su novi dom
  • Kuća na Beverly Hillsu vrijedna je 8 i pol milijuna dolara
  • Hailey i Justin tražili su sigurno i prostrano mjesto, a uredili su ga u bež, sivoj i bijeloj boji 

Iako se šuška kako upravo prolaze kroz svoju prvu bračnu krizu, Justin Bieber i njegova supruga Hailey Baldwin ne daju naslutiti nevolje u raju. Dapače, čini se da je Hailey Justinova najveća podrška u borbi protiv depresije o kojoj se mladi pjevač nedavno oglasio na Instagramu.

''U posljednje vrijeme se borim. Osjećam se nepovezano i čudno. Uvijek se vratim i nisam zabrinut, ali samo sam vas htio zamoliti da molite za mene. Bog je dobar i naše molitve uistinu djeluju.'' - poručio je pjevač na svom profilu i zabrinuo fanove diljem svijeta. Ipak, čini se da mu je ovih dana ipak bolje jer se upravo odlučio na kupnju nove kuće na Beverly Hillsu.

Izvori bliski paru rekli su za E.T. kako je par želio sigurno mjesto, dobru lokaciju i dovoljno prostora za moguće proširenje obitelji. Htjeli su nov i moderan dom u kojem će se dobro osjećati i to su definitivno pronašli.  Cijena luksuzne rezidencije Beiberovih penje se na vrtoglavih 8 i pol milijuna dolara (oko 55 i pol milijuna kuna) i nema sumnje da je pravi dom iz snova. Bijela vila veoma je prozračna i ima mnogo prozora, a oko nje se proteže golema okućnica s bazenom i lounge prostorom koji je uređen minimalistički, ali izgleda veoma udobno. Unutrašnjost je prilično praktično uređena pa je predsoblje stepenicama spojeno s kuhinjom i dnevnim boravkom, a tonovi koji prevladavaju su veoma svijetli. Na prvi pogled, bijela, siva i bež boja dominiraju prostorom. U dnevnom boravku nalazi se kamin i prostrani stakleni stol te kauči, a prostor ima pogled na zelenilo u vrtu. Osim toga, za oko su nam zapele crno-bijele fotografije koje su odličan izbor u uređenju ovog zgodnog interijera.  Ipak, moramo priznati da nas je najviše oduševila prostorana spavaća soba s mnogo svjetla i golemim krevetom. Moramo priznati da je dom Bieberovih veoma praktičan i uistinu mladenački prostor bez previše celebrity kiča. Mi smo oduševljeni, a ti?

Posjeti Miss7.24sata.hr