Kuća iz snova koju je unajmila Kylie Jenner izgleda stvarno spektakularno

profimedia
Vidi originalni članak
  • Kylie Jenner unajmila je luksuznu vilu u Malibuu, a šuška se da je cijena mjesečnog najma 420 tisuća dolara
  • Kuća i okućnica prostiru se na više od 1000 metara kvadratnih, a kuću je 2009. izgradila Yolanda Hadid i njen bivši suprug
  • Slike pokazuju luksuzno zdanje s prekrasnom terasom, bazenom i jacuzzijem

Kylie Jenner nedavno je i službeno postala najmlađa milijarderka na svijetu, a Kylie Cosmetics, njen brend koji je ujedno i njen najveći izvor novca, ide punom parom najprijed. Mlada članica klana Kardashian-Jenner ovih dana lansira svoju liniju proizvoda za njegu kože, a za svoj uspjeh nagradila se unajmljivanjem prave vile iz snova. Ona i njen dečko Travis Scott unajmili su luksuznu kuću na Malibuu. 

Bijela dvokatnica već izvana izgleda primamljivo, a posebno lijepa čini se terasa i veliki prozori koji ovaj dom čine prozračnim. Međutim, već prvi pogled na prostrano dvorište nas je potpuno oduševio. Ovu krasnu kuću izgradila je i posjedovala Yolanda Hadid 2009. godine, dok je još bila u braku s Davidom Fosterom. Par je kuću kasnije prodao Hope Dworaczyk, bivšoj plejbojevoj zečici. Od nje je kuću unajmila sama Kylie. Iako detalji nisu poznati javnosti, šuška se da najam kuće košta 420 tisuća dolara mjesečno. Ne zna se na koliko dugo i u koju svrhu ju je unajmila mlada Jennerica, ali vjerojatno je ovo savršena prilika da s dečkom i kćerkicom odmori od užurbanosti Calabasisa u kojem inače živi. 

Osim prekrasnog zelenila i pjeskovitih stazica, teren skriva bazen i jacuzzi te veliki prostor na kojem se bez problema može sunčati cijela obitelj Kardashian-Jenner. Unutar same vile nedvojbeno dominira bijela boja. Dnevni boravak ima prekrasne sive kauče i zanimljivu crnu fotelju te mekani sag, ali pažnju definitivno privlači žuti stolić koji razbija monotoniju. Ipak, najljepša dekoracija je definitivno pogled kroz prozor u kojem uživamo čak i preko fotografija. 

Ipak, jedan dnevni boravak nikada nije dosta pa ova kuća ima i jedan "intimniji" dnevni boravak u koji stane manje ljudi, ali razina luksuza još je i veća. Slikoviti kamin u savršenom je kontrastu s golemim televizorom iza njega te policama prepunim knjiga. Osim toga, u centru pažnje je definitivno plavi sag koji unosi dašak razigranosti u ovaj dom. 

Uz veći dnevni boravak nalazi se i veliki blagovaonski stol za čak 14 osoba.  I on je jednako luksuzan, a već vidimo kako će se tu definitivno okupljati Kylieina cijela obitelj. Stolice posložene oko stola izgledaju jako, jako udobno!

Ipak, tu je i mnogo manja blagovaonica sa staklenim stolom za 6 osoba. Ona je evidentno namijenjena užem krugu ljudi, ali nema sumnje da je mnogo luksuznija. Luster s kristalima i veliki bijeli prozori izgledaju veoma bajkovito i bolje od najluksuznijih svjetskih restorana, moramo priznati. 

Sva ta hrana za prostrane stolove priprema se u bijeloj kuhinji visokog sjaja. Osim hrpe prostora za odlaganje, tu je i prostrani šank s mramornom površinom i visokim stolicama. Obožavamo šankove jer su idealan prostor za hranjenje, kuhanje i druženje, a ovaj nam se čini apsolutno besprijekoran. 

Love&Sex Možeš li vjerovati da su ovi celebi (bili) zajedno?!

Fotografije spavaćih soba i kupaonica zasada nisu dostupne, ali čini se da smo već vidjeli dovoljno. Onaj intimniji dio kuće zacijelo je još raskošniji, ali na nama je zasada da ga pokušavamo zamisliti. Ili pričekamo dok Kylie ne stavi fotke na svoj Instagram profil!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr