Krema za testise - možda bi mogla razveseliti dragoga?

PR/WhatsApp
Da, da, dobro si čula. Nedavno je na tržište stigla krema za jaja (doslovno tako piše na njoj) koja snažnijem spolu pomaže u njezi intimnih dijelova
Vidi originalni članak

I muškarci trebaju brinuti za svoju intimnu zonu, pa nije ni čudo da je kreativni tim brenda Ulola kreirao nešto zanimljivo i za njih. A nama je, naravno, za oko zapeo naziv proizvoda  - "Krema za jaja". Jer nema ništa jasnije od ovog naziva. Osim namjene proizvoda? Pa, Ulola krema za jaja njeguje, hrani i štiti osjetljivu kožu testisa. Posebno zato što dnevne aktivnosti, hodanje, nošenje donjeg rublja iritiraju njegove "dragulje" te mogu i upaliti kožu. Krema Ulola izrađena je u potpunosti od prirodnih sastojaka, nije testirana na životinjama, ne sadrži parabene niti umjetne boje.

BEAUTY Napravi sama kod kuće valove baš kao kod frizera!

BEAUTY trikovi Isprobale smo proizvod koji se proda svakih 1,8 sekundi

Krema za jaja je i cijenom pristupačna - 75 mililitara košta 59 kuna, pa vjerujemo da će dečki moći svoju kremu koristiti i tijekom cijele godine. Glavni sastojak je provitamin A (beta-karoten) iz ulja mrkve, te ricinusovo ulje i ulje pamuka. Samo najnježnije, zar ne?

Možda ćemo malo pretjerati jer smo se tek oporavili od blagdanskog darivanja i znamo da ti vjerojatno još nije u planu kupovati poklone za Valentinovo, no sigurni smo kako bi ovo bio dobar, ali i škakljiv poklončić!

Posjeti Miss7.24sata.hr