Tatjana Jurić: "Korona nije zaobišla ni mene, na radiju su mi vijenac već pripremili, iako božićni"

Instagram@tatjana_juric Tatjana Jurić ispričala je svoje iskustvo s koronom
Vidi originalni članak
  • Omiljena voditeljica Tatjana Jurić otkrila je da ima koronu i kako provodi dane u izolaciji
  • Iako ju je "sastavilo", dobro se zeza pa kaže kako su joj kolege vijenac već pripremili
  • U svojoj objavi na Instagramu ispričala je svoje iskustvo

Poznata televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić javnosti je otkrila kako je i ona jedna od onih koje korona nije zaobišla. Na svom Instagram profilu otkrila je kako provodi osmi dan u izolaciji. "Samoizolacija. Osmi dan. Pozitivna. Oduvijek sam znala da me ta riječ najbolje opisuje. Na Narodnom radiju su mi, kažu, vijenac već pripremili, iako božićni, a moji su me zvali da me pitaju jesam li imovinu prepisala na njih. E, neće ići", započela je Tatjana humoristično svoje iskustvo s koronom.

"Doduše, ima u koroni ta jedna noć kad pod temperaturom ležiš u krevetu, Jackica ti hrče na guzici, a tebe noge toliko trgaju da si misliš - pa dobro, neću valjda baš noćas, tako sama sa sobom, otegnut’ od kakvog ugruška koji mi neće dati ni da reagiram pokušajući svojima poslati poruku: zovite hitnu. A ja sam cijepljena dvaput i prilično staložena, potvrdit’ će oni koji me znaju. Pa eto, od ovih skoro 5 tisuća oboljelih ovih dana, i ja sam jedna", kaže voditeljica.

Stars Tatjana Jurić pokazala svog brata Miroslava: ‘’Što mi je buraz zgodan, pa moram ga pohvaliti!''

Ispričala je i kako su joj koronu iz škole donijele nećakinje koje žive izvan Hrvatske, a otkrila je kako nije baš lako prošlo kroz ovih osam dana. "Ako je mene relativno ozbiljno sastavilo, a prethodno sam cijepljena, ne želim znati kako bi bilo da je drukčije. Kad dođete u doticaj s virusom, a doći ćete jer to je "epidemija" po svojoj definiciji, lakše ćete je prebroditi ako u sebi već imate neka antitijela. A ta antitijela, osigurava vam cjepivo. Samo to. Ne trebaš biti stručnjak pa da to shvatiš."

Stars Viktorija Rađa objavila zanimljivu fotku iz mladosti, ovako je izgledala prije 26 godina

Vrijeme trati odmarajući, a društvo joj pravi njezina ljubimica, pas Jackica, koja se šeta sama otkako je voditeljica u izolaciji. Kaže kako čovjek puno dozna kad ima viška vremena i pristup internetu pa trenutno čita o uzgoju avokada u Dalmaciji. Nekidan je, priča, pogledala sjajan dokumentarac o industriji avokada i meksičkim kartelima, pa je zaključila da bi trebalo na ćaćinoj zemlji u Dalmaciji posaditi avokado.

"U dokonosti, svakakvi ti pametni zaključci padaju na pamet. Hoće li to biti uzgoj avokada u Dalmaciji ili izbjegavanje cijepljena tijekom svjetski proglašene epidemije, nekima je, čini se, sve-to-isto. Nakon ovog iskustva, u dvije sam stvari uvjerena. Dobro je biti cijepljen. Za svaki slučaj. I dobro se držati podalje meksičkih kartela. Za svaki slučaj. A vi kako hoćete", zaključuje voditeljica.

Posjeti Miss7.24sata.hr