Komedija 'The Fifth Wheel', s Kim Kardashian u glavnoj ulozi, stiže na Netflix

Instagram@kimkardashian Kim Kardashian
Vidi originalni članak
  • Netflix je izašao kao pobjednik u nadmetanju za komediju 'The Fifth Wheel'
  • Glavnu ulogu ima Kim Kardashian - ne očekujemo Oscara, ali umiremo od znatiželje da vidimo što reality zvijezda zna 
  • Kim, osim što glumi, je i producentica filma, što pokazuje da je influencerica čvrsto odlučila uspjeti i na filmu

Nekoliko velikih igrača, uključujući kino distributere i streamere, natjecalo se za film 'The Fifth Wheel', s Kim Kardashian kao producenticom, ali i jednom od glavnih glumica. Međutim, dvije od pet kompanija odustale su u posljednjem trenutku prije nego su Kardashian i koscenaristice Paula Pell i Janine Brito potpisale ugovor s Netflixom.

Paula Pell (najpoznatija po svom radu kao scenaristica za NBC-jevu humorističnu seriju 'Saturday Night Live' od 1995. do 2020. godine) producira 'The Fifth Wheel' zajedno s Kardashian. Pell je također napisala komediju 'Sestre', u kojoj glume Tina Fey i Amy Poehler. 'The Fifth Wheel' prvi je veliki scenarij za Brito koja je prije radila na NBC-jevom sitcomu 'Mr. Mayor'. 

Radnja filma još je u tajnosti, ali Kardashian glumi tzv. 'peti kotač' uz žensku postavu (glumci još nisu objavljeni).

Life&style Melissa McCarthy je duh iz boce u blagdanskoj komediji 'Genie' koja dolazi od tvorca 'Ja u ljubav vjerujem'

Kardashian, mudra i sposobna poslovna žena, koja stoji i iza modnog brenda 'Skims' i zvijezda je serije 'U korak s Kardashianima', oštro se bori u svijetu zabave. Glumila je u posljednjoj sezoni 'Američke horor priče' uz Emmu Roberts. Kim je angažirana na ovom projektu i kao producentica, a planira iskoristiti status influencerice za promociju filma. Pomaže joj to što ima 364 milijuna pratitelja na Instagramu, kao i reality show, po novom nazvan 'The Kardashians', koji dokumentira svaki njezin korak.

Osim nekih manjih uloga u TV serijama, uključujući 'Drop Dead Diva' i 'CSI: NY', Kardashian je glumila je u filmu 'Disaster Movie' 2008., seksualnoj komediji 'Deep in the Valley' 2009. i 'Temptation: Confessions of a Marriage Counselor' 2013. Nakon veće uloge u hororu 'American Horror Story: Delicate' u kojem glumi slavnu publicisticu Siobhan Corbyn, ovo joj je zapravo prva velika uloga. Baš nas zanima...

Netflixova kupnja filma 'The Fifth Wheel' označava jednu od prvih velikih prodaja nakon povijesnog štrajka SAG-AFTRA, koji je dogovoren ranije u studenom. Ostali srednjebudžetni filmovi na Netflixovoj listi uključuju romantičnu komediju 'A Family Affair', s Nicole Kidman, Zacom Efronom i Joeyjem Kingom; dramu s Laurom Dern i Liamom Hemsworthom 'Lonely Planet'; redateljski prvijenac Dana Levyja, u kojem glumi uz Ruth Neggu, Himesha Patela i Lukea Evansa.

Life&style 'Poor Things' s Emmom Stone u glavnoj ulozi filmska je poslastica koju s nestrpljenjem očekujemo

Posjeti Miss7.24sata.hr