Koktel bar u Korčuli jedno je od najposebnijih mjesta na Jadranu za ljetnu uživanciju

Instagram@gisou
Vidi originalni članak
  • Ruku na srce, na našoj obali bezbroj je sjajnih kafića i barova, na prekrasnim lokacijama
  • I kamo god da odemo na odmor, neće biti problem pronaći svoju savršenu oazu za ispijanje kava i ljetnih pića
  • Ipak, koktel bar na vrhu kule iz 15. stoljeća uz pogled koji oduzima dah, jedan je od naših favorita za najbolje trenutke ljeta

More, sunce, dobra knjiga i ugodan kafić ili bar za opuštanje uz kavu ili koktel. To je sve što nam treba ovog ljeta. Ovog i svakog drugog. Ne trebaju nam jahte, krstarenja, tropske plaže ili luksuzni hoteli, samo ovo gore. Za more, sunce i dobru knjigu ćemo se lako pobrinuti, a za ovo zadnje trebat će se malo potruditi. 

Omiljeno ljetno piće Ne mora uvijek biti džin tonik: Donosimo 3 još zanimljivije verzije koktela s džinom

Iako je na našoj obali bezbroj sjajnih mjesta na kojima možemo uživati i opustiti se, neka mjesta kao da nisu s ovog svijeta. Tako smo se na prvi pogled zaljubili i koncept Massimo Cocktail Bara u staroj gradskoj jezgri Korčule. Bar je smješten u Zakerjan kuli, poznatoj i pod nazovom Berim kula, građenoj u 15. stoljeću. 

Vrh ove šarmantne kule pretvoren je u terasu koktel bara s desetak stolova i pogledom koji oduzima dah. Naime, kula je okrenuta prema Pelješkom kanalu pa je mjesto kao stvoreno za savršene instagram fotke uz prekrasan pogled, dobar koktel i dašak povijesti grada Korčule. 

Do vrha kule na kojoj je terasa potrebno se uspeti drvenim stepenicama, koje će nekima predstavljati blagi izazov, ali obzirom na ono što vas čeka gore, svakako se isplati! 

Life&style Sladoled s pogledom: Ova sladoledarnica na otoku Visu nas je osvojila na prvu

 

Posjeti Miss7.24sata.hr