Koja je idealna tetovaža za tebe: raskošan crtež, duboka poruka, sentimentalni simbol... otkriva horoskop

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Astrolozi sugeriraju da svaki horoskopski znak posjeduje specifične osobine koje diktiraju njihove odluke, uključujući i kakvu tetovažu mogu dobiti
  • Pojedini su znakovi skloniji odabrati tetovaže koje za njih imaju osobno značenje, dok se drugi biraju estetski primamljive motive
  • Ako si ljubiteljica tetovaža ili ćeš to tek postati, donosimo ti prijedloge za tetovažu prema tvom horoskopskom znaku

Na isti način na koji tetovaža osobe može otkriti puno o njezinoj osobnosti, prema astrolozima, tetovaža koju odabereš može također biti odraz vašeg znaka zodijaka. Ako je to slučaj, da bi bila sigurna kako su dizajn ili citat o kojem razmišljaš točan prikaz istinske tebe i onog što jesi, zašto ne bi pogledala što zvijezde kažu za inspiraciju!? Donosimo ti primjere motiva za tetovažu koje možeš razmotriti na temelju svog horoskopskog znaka.

Moda Kraljica ljeta! Pronašle smo najljepše kupaće kostime i složile 3 ženstvene kombinacije za plažu

Ovan

Ovan je samouvjeren, hrabar, strastven i vrlo pustolovan. Da bi to dokazao, on će gravitirati prema tetovažama koje se ističu i kojima može pokazati svoju osobnost. Vođen Marsom, planetom akcije shodno tome poželjeti će tetovažu koja je povezana s akcijom, pobjedom i kretanjem. Svoju tetovažu rado će pokazivati drugima pa će zato za nju odabrati neko vidljivo mjesto poput ruke ili noge. 

Bik

Vođeni Venerom, planetom Ljubavi, Bikovi su senzualni i vole uživati u životu, tako da njihove tetovaže mogu biti jednostavne i estetski ugodne. Također, često će se odlučiti na tetovaže koje za njih imaju određeno značenje

Blizanac

Znak blizanaca iskazuje povjerenje i kaos, a njihov um uvijek trči za svježim idejama i brojnim mogućnostima koje može učiniti odabir motiva tetovaže pravim izazovom. Ipak, vjerojatno da će se pripadnici ovoga znaka odlučiti tetovirati omiljene slike ili izreke na svoje tijelo. Također, skloni su odabiru motiva koju simbolizira njihov znak poput obrisa dvaju lica.

Rak

Pripadnici ovoga znaka su više orijentirani na dom i obitelj, tako da su simboli poput obiteljskog stabla ili grba, imena djece ili ostalih članova obitelji te mjesta rođenja će biti njihov odabir. Rakovi su također iskazuju povezanost sa svojom domovinom pa su skloni patriotskim tetovažama i vojnim simbolima.

Beauty Kakva fora! Postoji privremena tetovaža s mirisom parfema i moguće ju je naručiti i u Hrvatskoj

Lav

Lav je živahna i strastvena osoba koja uživa biti u središtu pozornost pa će tetovaže koja odabiru biti svojevrsna oda njihovoj moći. Osobe rođene u ovom znaku su na svoje tijelo sklone tetovirati vlastito ime, nadimak ili samoga lava.

Djevica

Djevice svemu u životu pristupaju s puno opreza, a odluku donese tek nakon pomnog razmišljanja. Tako je i s tetovažama pa se najčešće odlučuju upravo na tetovaže koje za njih imaju određeno značenje, poput imena djeteta ili značajnog datuma. Također, svoje tetovaže vole zadržati za sebe pa su ih sklone skrivati od pogleda i tetovirati unutrašnjost bedra ili područje iza uha.

Vaga

Vage su sklone odabrati tetovažu koja reprezentira ljepotu i odlučiti se na jednostavne prikaze cvijeća i ptica. Uz to, sklone su na svom tijelu istetovirati imena svojih partnera. Bez obzira koji dizajn izaberu, naglasak je stavljen na estetiku i vizualnu privlačnost.  

Škorpion

Kod Škorpiona u životu pa tako i tetovažama vrijedi ona - sve ili ništa. Ili uopće nisu skloni tetoviranju ili su najveći zaljubljenici u njega i cijelo bi tijelo prekrili tetovažama. Posebno vole dva motiv: feniksa koji se usprkos svim nedaćama ponovno podiže iz pepela i škorpiona kojim ponosno pokazuju kojeg su znaka zodijaka pripadnici.

COOL TETOVAŽE Tvoja seka i ti se beskrajno volite? Pronašli smo 6 najljepših tetovaža za sestre

Strijelac

Strijelac je avanturističkog duha i uvijek spreman za nove avanture pa njegove tetovaže često odaju počasti njihovim pustolovinama. Pripadnici ovog znaka nerijetko se odlučuju tetovirati inspirativne citate, riječi na stranom jeziku, geografske koordinate i religijske simbole

Jarac

Jarac je često okarakteriziran kao najozbiljniji znak horoskopa  pa su njihove tetovaže zapravo životne smjernice za uspjeh i sreću. Bilo da je riječ o inspirativnim citatima, simbolima valuta ili njihovim datuma rođenja Jarčevi će uvijek tražiti minimalne, ali upečatljive načine za slavljenje vlastitog lika i dijela.

Vodenjak

Vodenjak svoju individualnost često prenosi i na odabir tetovaža pa će se tako odlučiti na jedinstvene i neobične tetovaže. Pripadnici ovog znaka nerijetko će satima studiozno promatrati predloške te sami sudjelovati u kreaciji finalnog dizajna. 

Riba

Ribe su iznimno senzualne te je najvjerojatnije da će od svih znakova zodijaka prve istetovirati ime svoga partnera. One se ne boje komentara javnosti već rade isključivo ono što smatraju ispravnim. Također, sklone su tetovažama s vodenim motivima.

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr