Kladimo se da kajganu još nisi pripremala na ovaj način, ali kad probaš - svi oko tebe će ti biti zahvalni

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Možda će ti zvučati kao novost, ali kajgana iz pećnice je doista odlična metoda
  • Ako još nisi pokušala onda ti definitivno preporučujemo da isprobaš ovaj recept
  • Jednostavno se spravlja, a idealan je ako imaš goste ili radiš doručak za ukućane

Kajgana spada među najjednostavnija i najbrža jela. Nažalost, kad je riječ o velikim porcijama, teško je odjednom na stol poslužiti toplu kajganu za sve. U slučaju da imaš goste ili spontano kuhaš za cijelu obitelj, imamo prijedlog za tebe: kajgana iz pećnice!

Sastojci:

• 10 jaja

• 50 ml mlijeka

• sol, papar

• malo ulja ili rastopljenog maslaca za kalup

• po želji 50 g naribanog sira (npr. cheddar ili gauda)

Priprema

Zagrij pećnicu na 200 stupnjeva (odozgo i odozdo). Pomiješaj u posudi jaja, mlijeko, sol i papar.

Namasti kalup za složenac s uljem ili rastopljenim maslacem, ulij u to jaja te peci na sredini pećnice oko 10 minuta.

Zatim otvori vrata od pećnice, promiješaj jaja kuhačom te pospi sirom. Peci još tri minute u pećnici, ponovno promiješaj te peci još tri minute.

 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.


Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr