Kako izgleda život s mačkom? U ovim smiješnim ilustracijama prepoznat će se svi vlasnici

instagram Lingvistov
Vidi originalni članak
  • Koliko su mačke posebna i čudljiva bića koje ponekad ni njihovi sami vlasnici (čitaj sluge) ne mogu protumačiti, opće je poznata stvar
  • Ilustratorica Landys bilježi prizore iz života mačaka s njihovim ljudskim skrbnicima i rezultati su nevjerojatno smiješni.
  • Izabrali smo neke od nama najdražih, a više od toga možeš pogledati na Instagram profilu umjetnice!

Mačke su stvarno posebni ljubimci koje je ponekad teško razumjeti i upravo zato su tako neodoljive. Mogu biti nevjerojatno umiljate, ali definitivno žive u svom svijetu i po svojim vlastitim pravilima. Tijekom pandemije mnogi su ljudi udomljavali mačke i pse i objavljivali slike svojih ljubimaca na internetu. Moj feed na Instagramu prepun je slika mačaka i to je jedina stvar koja će me zajamčeno nasmijati i raznježiti svaki dan.

 Mačke su slatke u istoj mjeri koliko su i apsolutni demoni. Život s mačkom zahtijeva od osobe da prihvatii odjeću prekrivenu krznom i da ona spava u najnezgodnijim položajima i mjestima, između ostalog. Mačke uvijek žive u nekoj svojoj alternativnoj stvarnosti u kojoj su one protagonisti. Svatko tko posjeduje mačku zna da je mački više sluga nego vlasnik.

Ilustratorica Landys odlučila je nacrtati suživot mačaka i ljudi

Ilustratorica Landys nikada nije studirala umjetnost jer joj majka to nije dopuštala, ali je nastavila raditi na svom snu i na kraju pokrenula vlastitu web stranicu Lingvistov gdje objavljuje stripove o mačkama. Njezin je rad usredotočen na ljubav prema macama i bilježi ono kroz što prolazi svaki "roditelj" mačke, izvijestila je Bored Panda. Evo nama najdražih (i realnih!) ilustracija.

Life&style "Nikad nisam imala ljubimca. Sad sam nabavila macu. Evo što sam naučila u samo 10 dana"

Video Jennifer Garner kako kupa mačku je presmiješan, naravno da je postao viralan

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr