Kako blagdane provode poznati Hrvati: Dok jednima nedostaje obitelj, drugi su prionuli kuhanju!

Instagam
Vidi originalni članak
  • Draga naša čitateljice, želimo ti sretan Božić! Naravno, ovoj čestitki pridružujemo i čitav niz dobrih želja
  • A kako blagdanske dane provode poznati Hrvati u čije smo domove nakratko zavirili otkrij u nastavku
  • Dok nekima nedostaje njihova obitelj, drugi su bili u pripremama za blagdanskih delicija. A ima i onih koji jednostavno uživaju u odmoru

Glumica Bojana Gregorić Vejzović blagdane provodi u društvu supruga i djece, a priznala je kako joj teško pada što ove godine za blagdanskim stolom zbog održavanja socijalne distance neće sjediti i preostali bliski članovi obitelji. Uz blagdansku čestitku glumica je priložila fotografiju s kćeri Zoe te simpatičnim kućnim ljubimcem, patuljastim afričkim ježom Migom koji je zasjao u prigodnom blagdanskom izdanju.

A u domu Bojanine šogorice Nevene Rendeli Vejzović također vlada slavljenička atmosfera. Posljednje tri godine supružnici Vejzović i njihove kćeri dočekuju uz obitelj glumice Mirne Medaković Stepinac, a tom prilikom nastale su i ove doista preslatke fotografije.

Stars Meghan Markle i Harry objavili su božićnu čestitku s malenim Archiejem - baš je nalik tati!

U obitelji Ćorluka ovo je bio prvi Božić koji su dočekali uz sinčića Viktora. Ponosna majka Franka na društvenim se mrežama pohvalila fotografijom okićene jelke i priznanjem kako su pokloni za njezinog mezimca odavno spremni.

Poklone su s radošću dočekale i kćeri influencerice Elle Dvornik koja je otkrila kako je uspješno odglumila Djeda Mraza. A prema fotografijama uspješno se latila i pripremanja hrane te će se ovoga Božića na blagdanskom stolu naći i mnogima omiljena blagdanska delicija - purica s mlincima.

Poduzetnica Lana Klingor Mihić pratiteljima je na društvenim priznala kako su njezine tri kćeri s nestrpljenjem iščekivale otvaranje poklona, a tom prilikom nastala je i simpatična obiteljska fotografija u prigodnim božićnim pidžamama, koja je poslužila kao prigodna blagdanska čestitka. Objave na Instagramu otkrile su i kako je Badnju večer provela u društvu Andree Čubrić, koja je poput nje nekadašnja pjevačica grupe E.T.

Stilist Marko Grubnić oduševio je svoje pratitelje posebnom božićnom čestitkom. "Ljubav prkosi svim distancama, barem na ilustracijama", stoji u opisu ove objave. Članovi obitelji Grubnić ovaj će Božić provesti razdvojeni, no sudeći prema preostalim fotografijama, Modni Mačak je ipak uživao u blagdanskim delicijama u ugodnom društvu. S druge strane, njegova bliska prijateljica Maja Šuput ovoga puta nije obožavateljima odškrinula vrata svoga doma, a blagdansku čestitku uputila je priloživši fotografiju sa suprugom Nenadom.

Stars Arhitekt Ante Vrban oduševio nas je svojom neobičnom jelkom, ali i luksuznim stanom

Na razdvojenost od obitelji u svojoj se božićnoj čestitci osvrnuo i glumac Slavko Sobin. Uz prijatelje, poznati Splićanin ove blagdane provodi i uz svoje četveronožne ljubimce. "Ovaj virus nas je možda ove godine porazdvajao, ali ne zaboravite zahvaliti svojim obiteljima na svemu što su vam u životu dali, lijepa riječ može biti toplija od najdužeg i najčvršćeg zagrljaja", istaknuo je.

Snovi o bijelom Božiću ostvarili su se pjevačici Tatjani Cameron Tajči. Ipak, za ovogodišnju obiteljsku čestitku nije odabrala jednu iz snježne idile već onu na kojoj u društvu trojice sinova pozira s majicama organizacije koja promiče brigu oko mentalnog zdravlja.

 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?


Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr