Kakav promašaj! Samo je htjela urediti obrve, a kozmetičarka ju je pretvorila u dvojnika Mr. Beana

tiktok Sve žene znaju koliko obrve imaju snažnu moć transformacije lica i da su definitivno najljepši ukras na licu
Vidi originalni članak
  • Sve žene znaju koliko obrve imaju snažnu moć transformacije lica i da su definitivno najljepši ukras na licu
  • Mnoge od njih se radije prepuštaju u ruke kozmetičarkama kada je oblikovanje i iscrtavanje obrva u pitanju, no kada upadnu u ruke amatera stvari vrlo brzo krenu po zlu
  • Jedna žena se tako požalila na TikToku da je nakon tretmana obrva nalikovala, ni manje ni više, nego na Mr Beana

Sarah Donnelly, prenijela je urnebesni isječak na TikTok gdje se može vidjeti kako se smije rezultatima tretmana obrva netom nakon što ga je obavila. U videu jedva govori od smijeha prije nego što pokaže guste i debele laminirane obrve u punom sjaju. Smijući se jedva dolazeći do riječi u videu je rekla: "Upravo sam bila na tretmanu laminiranja obrva. Ne mogu im se prestati smijati. Izgledam smiješno. Jeste li spremni vidjeti?" Zatim je nagnula kameru prema gore kako bi otkrila guste čupave obrve. Ni Mr Bean joj nije ravan! 

Horor ili super? Vraćaju li se obrve koje su bile zaštitni znak Vlatke Pokos?

@sarahdonnelly5

I was trying to keep up with the kids, so I got my brows laminated, and this happened. 🙈 ##fyp ##foryou ##foryoupage ##funny ##comedy ##laugh ##eyebrows ##gonewrong ##hadtoshare

♬ original sound - Sarah Donnelly

Jedan je korisnik TikToka komentirao: "Jesi li ti Jimov tata iz Američke pite?" Na što je Sarah odgovorila: "Urnebesno! Zapravo stvarno izgledam kao on, zar ne?" Drugi je upitao: "Jesi li inspiraciju dobila od gospodina Beana?"

S društvenih mreža Samo je željela urediti obrve, no sve je krenulo po krivu. Znamo kako rješiti ovaj problem

Uz ovaj trik uvijek ćeš postići savršeno oblikovane obrve, i to kod kuće bez posjeta kozmetičarki

No, puno ljudi ju je uvjeravalo da neće proći dugo prije nego što izblijede i izgledaju bolje. Pokušavali su je utješiti: "Za nekoliko dana ovo će izgledati epski... laminacija je vrhunska stvar. Vjeruj procesu." A bilo je tu i još komentara podrške: "Samo se strpi nekoliko dana da nijansa malo izblijedi, jamčim da će ti se svidjeti."

Beauty Trend obrva koji garantira blistav pogled: paperjaste obrve

Posjeti Miss7.24sata.hr