Kakav peh! Protagonisti ovih nesreća s peglom nasmijali su nas do suza...

miss7
Vidi originalni članak
  • U nekom savršenom svijetu, glačanje ne bi postojalo, zar ne?
  • No, kao odrasli odgovorni ljudi ipak ponekad moramo u ruke uzeti to omraženo kućno pomagalo - i koristiti ga
  • Ovim ljudima to zaista nije išlo od ruke, a njihovi rezultati baš će te zabaviti

Nekome petak 13. nema baš nikakve veze s datumom. Rezultat? Progorena košulja, izgorena mrlja na tepihu, uništena daska za peglanje….Malo nepažnje ili otkinuta etiketa odmah nakon kupnje odjeće mogu biti dovoljni razlozi za nesreće s mnogima mrskim glačanjem. Neuspješno peglanje nije baš za one tanjih živaca, ali ako te takve nesreće nasmijavaju pripremi se za nekoliko zabavnih prizora. A i malo se slađe smijati tuđim greškama

Life&style Uz ovaj vrlo jednostavan trik više nećeš morati non-stop peglati rublje

1. Neki si i kreativni u svojim pogreškama. Tko ima ovako jedinstvenu dasku s peglanjem s otiskom strašnih ralja?

2. Ne uzimaju samo zubari otiske ili možda policijski službenici. Neki vole otisak svog modela glačala zauvijek sačuvati u vremenu - i pod cijenu uništenog tepiha.

Peglanje bez pegle Bez glačanja: za 1 minutu uz pomoć fena izravnaj izgužvanu majicu

3. Nije poznato kako je došlo do ovakvog sudara, ali mnogi pretpostavljaju kako se to sigurno dogodilo na jedan ponedjeljak… Je li netko za tostirane sljezove kolačiće?

4. Tko je rekao da je ispeglati gradivo lako? Čini se kako je ovdje bilo puno žrtava, osim laptopa i glačala pitamo se kako je prošao kreativni direktor ove štete.

5. Nakon detaljne istrage, utvrđeno je kako hotelsko glačalo korišteno za pripremanje odreska sa začinima…vrlo snalažljivo, nadamo se da su kuhari omastili brk.

Super savjet Isprobaj domaći recept uz koji će ti glačanje biti lakše, a odjeća se manje gužvati

6. Popularni unpacking može donijeti toliko uzbuđenja da se proizvod zaboravi sasvim raspakirati. Zaštitna folija doživotno će štiti podnožje ove pegle.

7. Na ovoj greški zaista se može puno naučiti. Dakle, nikad nemoj parno glačalo čistiti uz pomoć octa osim ako baš ne želiš dobiti ovo.

8. Baš nikad ti se ne bi trebalo toliko žuriti da ti na pamet padne luda ideja glačanja odjeće na sebi.

9. Netko je pokušao glačati masku…

10. Većina se slaže da je najgore što se može učiniti je podcijeniti tkaninu. Mnogi su tako izgubili bitke. Još jedan outfit manje…kad će ta velika sniženja?

Posjeti Miss7.24sata.hr