Kakav filmski scenarij! Djevojka je zapela u snježnoj oluji, a od sigurne smrti ju je spasio - Tinder

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Tinder najčešće povezujemo s ostvarivanjem ljubavnih kontakata, no Loniji Haeger je spasio život
  • Mlada avanturistica zapela je u snježnoj oluji na sjeveru Norveške, a preko aplikacije je potražila muškarca koji će je izbaviti iz nevolje
  • Na njezinu sreću javio se lokalni mladić koji je umjesto na konju u spašavanje pohitao na buldožeru

Njemica Lonia Haeger u pratnji dvije prijatelja odlučila je poći kamperom na proputovanje sjevernim kraljevima Norveške. No, dok je trojac putovao Nordkappom zahvatila ih je snježna oluja zbog koje je cesta postala neprohodna. Zatočeni na planinskoj cesti pozvali su službu za spašavanje jer su bili u strahu kako će zbog poledice njihove kamper skliznuti s ceste u provaliju. Nažalost, centar za spašavanje bio je suviše udaljen te su trebali proći sati prije nego bi se netko mogao odazvati na njihov poziv u pomoć.

Sjajna ideja proizašla iz šale

No, tada se Lonia odlučila na jedan zanimljiv potez te je na nagovor prijatelja instalirala Tinder kako bi provjerila ima li u okolici muškaraca koji bi je mogli spasiti. Na njezinu sreću nije morala dugo čekati na "match", odnosno osobu u radijusu od 10 kilometara koja će biti zainteresirana za njezin novootvoreni profil. " Dok sam sjedila našem kamperu sa strahom da bi se svake sekunde automobil mogao spustiti niz planinu, moj prijatelj Phil je imao čudnu, ali zapravo genijalnu ideju o tome da trebam otvoriti Tinder račun." - otkrila je na svom Instagramu.

Moderan princ dolazi na buldožeru

U roku od pet minuta od postavljanja računa javio joj se čovjek po imenu Stian Lauluten, a nakon što mu je predstavila situaciju u kojoj se nalazi, u maniri pravog modernog viteza pojavio s buldožerom. "Pet minuta kasnije pojavio se sa svojim buldožerom i prokrčio prolaz. Pratili smo ga do sljedećeg parkirnog mjesta, a idući dan nam je postavio gume za šiljcima budući da je najbliži mehaničar bio udaljen 200 kilometara." - otkrila je Lonia sretan kraj ove priče. Nažalost, javnosti nije poznato da li je ovaj par na kraju otišao na prvi spoj. Bilo kako bilo, imaju doista zanimljivu priču o prvom susretu!

 POGLEDAJ TREĆU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": PRSTENJE I CIPELE:
 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr