Još jedan kutak za fotografiranje u blagdanskom okruženju nudi JS Atelier u Masarykovoj

JS Atelier/Josipa Uzelac
Vidi originalni članak
  • JS Atelier adresa je za ljubitelje sofisticiranog dekora, a sad su predstavili i svoju ovogodišnju viziju Božića
  • Usto, ali vrlo zanimljivo, u svom prostoru postavili su jelku i druge dekoracije ispred kojih možemo snimiti lijepe božićne fotke s prijateljicama, djetetom, čak i psićem...
  • Donosi nam i divne prijedloge za dekoraciju blagdanskog stola, ali i božićne vijence za vrata!

Božić nam je sve bliže, a u predbožićno, odnosno adventsko vrijeme, svi volimo svoje domove ukrasiti prekrasnim božićnim ukrasima koji donose toplinu, ljubav i veselje u naš doma. Inspiracije za božićno uređivanje našeg doma ima na svakom koraku, no posebno nam se svidjela jednostavna interpretacija klasičnog blagdanskog dekora JS Ateliera. Kreativan i inspirativan JS Atelier i ove godine donosi čarobno božićno uređenje koje odiše toplinom. 

Uređenju blagdanskog stola i božićnog vijenca posvećuje se posebna pažnja

Topao božićni ugođaj dočaran je jednostavnošću prirodnih materijala uz dodatak modernih detalja. Blagdanski stol jedan je od centralnih dijelova božićnog uređenja, a JS Atelierov svečani blagdanski stol odiše jednostavnošću dekoracije cedrovih grančica koja se nadovezuje na kompoziciju 4 različita svijećnjaka koji na moderan način simboliziraju uobičajeni adventski vjenčić.

Mliječno bijeli porculanski tanjuri nepravilne forme izvrsno se slažu s lanenim salvetama dekoriranim prirodnim elementima špage i oraha. Fluidne čaše svojim oblikom naglašavaju sofisticiranost te uokviruju moderan dizajn.

Originalno i simpatično Vina s porukom domaćeg brenda savršen su poklon za nadolazeće blagdane

Uz predivan blagdanski stol, ide i prirodni božićni vijenac na vratima ili zidu, koji je neizostavan simbol topline doma u adventsko i božićno vrijeme. Ulaznim vratima uvijek posvećujemo posebnu pažnju, a ove godine ih možemo ukrasiti vijencem iz JS Ateliera izrađenim od prirodnih materijala, koji će svojim mirisom upotpuniti božićni duh našeg doma.

JS Atelier se i kod izrade vijenaca vodi idejom jednostavnosti i prirodnog izgleda pa su vijenci izrađeni od prirodnih crnogoričnih grana uz dodatak baršunastih vrpci. Koristi se naturalni prirodni zeleni baršun, što će oduševiti ljubitelje jednostavnosti i minimalizma.

Ne možemo zamisliti ništa ljepše od mirisa bora u hladne dane, a vijenac JS Ateliera izrađen je od raznih vrsta crnogoričnog bilja kao što su jela, smreka, juniperus, cedar, čempres  i pravi bor, koji će nam predivno mirisati u ove božićne dane!

Uz adventski kutak za fotografiranje, božićne uspomene će biti vječne

Osim čarolije blagdanskog stola, ovogodišnji blagdani mogu ostati u posebno lijepom sjećanju uz adventsku kulisu za fotografiranje za nezaboravne obiteljske uspomene, u novootvorenom prostoru JS Ateliera u Masarykovoj ulici 3/1 u Zagrebu. Scenom dominiraju tri velika živa drvca jele koja preplavljuju poznatim i opojnim mirisom Božića.

Jele su dekorirane zlatnim antiknim staklenim kuglicama i klasičnim zlatnim girlandama te obasjane neizostavnim svjetlucanjem lampica. Okićene, svjetlucave jelke stvaraju topli ugođaj doma, savršen kao čarobna kulisa za predivne uspomene s dragim ljudima. 

Osim na web stranici, prelijepe dekoracije iz JS Ateliera mogu se pogledati i u novootvorenom prostoru u centru Zagreba, u Masarykovoj ulici 3/1 te na Instagram profilu @jsaterlier.

Life&style Božićno izdanje Jasmininog izloga krade sve poglede i vraća nas u djetinjstvo
 

Posjeti Miss7.24sata.hr