Johann Franck organizira svoj popularni The Great Gatsby party, evo što nas očekuje ove godine

shutterstock
Vidi originalni članak
  • Popularni zagrebački klub Johann Franck organizira još jedan atraktivni događaj, tradicionalni The Great Gatsby party & dinner
  • Glamurozna zabava održat će se 8. listopada što znači da imamo još dovoljno vremena za osmišljanje savršenog outfita
  • Evo koje nas posebnosti očekuju ove godine na Johan Franckovoj večeri posvećenoj glamuroznim '1920-im godinama

Baš kao i Mark Twain prije njega, F. Scott Fitzgerald je i doslovno i simbolički definirao jedno doba u američkoj povijesti. Možemo slobodno reći kako je ovaj pisac, rođen početkom 20. stoljeća, glavni krivac zašto i danas romantiziramo '1920-te godine prošlog stoljeća. Glamur zlatnog doba Hollywooda, raskošne zabave, hedonizam, dekadencija i 'all that jazz' i dan danas su recept za uspjeh svakog dobrog retro partyja.

Life&style 'Grimizna i bijela latica': Novi roman Michela Fabera svjetski je hit koji ostavlja bez daha

To zna i ekipa iz popularnog zagrebačkog Johann Francka koja nas 8. listopada poziva na večeru i zabavu tematike Velikog Gatsbyja. Noćni klub u samom srcu Zagreba poznat je po bogatom noćnom programu s raznim DJ-ima, live nastupima, burleskom i partyjima, a The Great Gatsby njihov je tradicionalni kostimirani party koji održavaju već dugi niz godina.

Najbolji restorani u Zagrebu: 15 mjesta koja bi svakako trebala posjetiti

Tko god je ikada posjetio Johann Franck, bilo u izlasku, na jutarnjoj kavi ili ručku u restoranu SOL, zna kako je upravo ovo mjesto savršen interijer za noć glamura i blještavila kakvu zahtijeva zabava s potpisom Great Gatsby. 

Evo kako je popularan party izgledao prošle godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johann Franck (@johannfranck)

Bez sumnje radi se o jednoj od najglamuroznijih zabava u gradu na kojoj nas i ove godine očekuje spektakularan glazbeno scenski show, glamur i dobra zabava. No, osim odlične zabave, plesačica i raznih performera, posjetitelji će moći uživati i u posebnom meniju koji će za posebno za ovu večer kreirati poznati hrvatski chef Mate Janković, vlasnik restorana SOL.

Što se tiče dress codea - sve znate, no nije zgorega ponoviti.

"Dress up i suit up. Odijela, leptir mašne, tregeri i šeširi preporučamo mladoj gospodi, a za dame klasika; resice, biserne ogrlice i puno perja. A little party never killed nobody!"

 

Posjeti Miss7.24sata.hr