Jennifer Lopez i Alex Rodriguez prekinuli su zaruke i razdvojili se! Evo što se dogodilo...

Vidi originalni članak
  • Jennifer Lopez i Alex Rodriguez prekinuli su zaruke nakon dvije godine
  • Par se trebao vjenčati još prošle godine, no svečanost se nije dogodila zbog pandemije
  • Pjevačica je nedavno priznala da je sa zaručnikom išla na terapiju za parove, no čini se kako im nije pomogla

Jedan od najpoznatijih svjetskih celebrity parova se raspao. Donedavno su izgledali kao savršen par, trudili su se ostaviti dojam da su jako sretni i zadovoljni, ali u stvarnosti je očito bilo drukčije. Jennifer i Alex vjenčanje su vjenčanje bili najavili za prošlu godinu, ali ih je pandemija spriječila u održavanju svadbe. Najavili su da će se vjenčati čim pandemija prođe, ali se to izgleda neće dogoditi.

S društvenih mreža Maja Šuput i J. Lo pokazale spavaće sobe i što u njima rade, no nisu svi povjerovali u istinitost njihovih objava

Vijesti o prekidu zaruka i kraju jednog od najpoznatijih svjetskih parova objavio je Page Six. Par je nedavno proslavio dvogodišnjicu zaruka, a u vezi su bili četiri godine. Ipak, da u vezi baš ne cvjetaju ruže kako se mislilo, pokazalo se nedavno. Pjevačica je sama priznala da je sa zaručnikom, bivšom velikom zvijezdom bejzbola, išla na terapiju za parove. Čini se kako im to nije pomoglo. Neimenovani izvor rekao je kako se par razdvojio, te da pjevačica snima svoj film u Dominikanskoj Republici, a Rodriguez se u Miamiju sprema za bejzbolsku sezonu kao savjetnik i specijalni komentator.

Ništa od svadbenih zvona. Jennifer Lopez priznala zašto se premišlja oko udaje za Alexa

Prije samo dva dana izvor Entertainment Tonighta javio je da se vjenčanje, koje je dva puta odgađano zbog pandemije, još uvijek planira. 

"Jennifer i Alex još uvijek se planiraju vjenčati", rekao je izvor. "Jako joj se sviđa i zaista se zabavljaju zajedno. Nevjerojatno je koliko se dobro slažu. Vjeruje mu kao nijednom muškarcu do sada, i nalazi se u jednom od najsretnijih razdoblja u svojoj karijeri i osobnom životu."

"On je njezin najveći obožavatelj", dodao je izvor. "Govori joj kako je prekrasna, pametna i savršena cijeli dan. Jako je zaljubljen u nju i nema problem to pokazati."

Stars VIDEO: Ovo je fitness program kojeg prati Jeniffer Lopez, traje samo 20 minuta i svi ga mogu slijediti od kuće

Ipak, čini se da je to bio samo pokušaj zavaravanja javnosti, obzirom da je tad već bilo jasno da će uskoro procuriti vijest o prekidu zaruka.  

Jedan od mogućih razloga prekida je i moguća nevjera. Nedavno su se proširile glasine o aferi Alexa Rodrigueza sa 30-godišnjom starletom Madison LeCroy. Par je, naravno, negirao glasine o Rodriguezovoj nevjeri, ali tko zna što se događalo iza zatvorenih vrata. 

Ni slavna pjevačica ni njezin sad već bivši zaručnik još nisu komentirali izvještaje o prekidu.

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr