Jedno vrlo neobično umjetničko djelo krasi zid vile princa Harryja i Meghan Markle, a stoji samo 23 eura

Profimedia / @salmahayek Instagram Foto: Profimedia
Vidi originalni članak
  • Prince Harry i Meghan Markle odgajaju svoju djecu Archieja Harrisona i Lilibet Dianu u golemoj vili u Montecitu 
  • Par je pažljivo uredio vilu s prekrasnim namještajem i sentimentalnim detaljima poput fotografije princeze Diane
  • U Netlixovom dokumentarnom filmu vjerojatno je mnogima promaklo jedno neobično umjetničko djelo na zidu plemićke obitelji 

Princ Harry i Meghan Markle pozvali su Netflixove kamere u svoj dom u SAD-u tijekom snimanja dokumentarca o njima, a pogledi iznutra otkrili su privatne trenutke u kojima je Harry čitao djeci i kada se Meghan dopisivala s Beyonce.

Stars Evo zašto su Adele i Ed Sheeran odbili nastupiti na krunidbi kralja Charlesa

Ipak, mnogima je vjerojatno promaknulo jedinstveno umjetničko djelo unutar njihovog kućnog ureda, koje je kamera uhvatila samo na tren. Neposredno prije nego što je kadar prešao na par u njihovom zajedničkom kućnom uredu, kamera je bila fiksirana na veliku sliku, portret Louise Mayer Ferdinanda Georga Waldmüllera, koja je 'ukrašena' naslikanom žvakaćom gumom.

Povijesne slike s dodatkom žvakaće gume postale su trend i mnoge se prodaju u internetskim trgovinama kao što su AmazonEtsy. Ovim printom može svatko ukrasiti svoj dom, kao što su to napravili Harry i Meghan, i to za samo 23 eura!

Kao i njihov radni prostor, ostatak doma je prepun umjetnina, a vojvotkinja je otkrila da ima jedan vrlo sentimentalan komad u svom salonu.

Meghan je u svom podcastu otkrila: „U mojoj dnevnoj sobi je umjetničko djelo, nije otmjeno, oblika je pravokutnika, gotovo poput ploče i samo je nekoliko riječi vrlo jednostavno preko njega, 'Human kind, be both'“ (To je igra riječi: Human = čovjek, kind = u ovom slučaju drag, be both = budi oboje). 

„Moja draga prijateljica Genevieve poklonila mi ga je prije par godina i kad prođem pored njega uvijek mi izmami osmijeh. Naravno, jer volim nju i naše prijateljstvo i podsjeća me na nju, bili smo super bliske od naše 17. godine, ali i zato što je istina ono što piše.“

Ostala značajna umjetnička djela u njihovom domu uključuju i crno-bijeli print u kućnom uredu koji prikazuje ilustraciju medvjeda koji grli znak na kojem piše 'California' i ima riječi 'I Love You California' otisnute ispod. Osim toga, tu je i kolecija od tri dijela - odnosno tri gnijezda koja vise na zidu, što bi moglo simbolizirati njihovo prebivalište kao savršeno 'gnijezdo' za njihovu obitelj.

Life&style Šesta sezona 'Krune' prikazat će zadnje dane Lady Di, doznali smo što nas čeka u novim epizodama

Posjeti Miss7.24sata.hr