Jedna mama podijelila je sjajan trik - kako oprati i ukrotiti zapetljanu kosu najdražih Barbie lutkica

Facebook/Aston-Beau Marley
Vidi originalni članak
  • Genijalan trik kako barbikinu kosu vratiti u savršeno stanje oduševio je sve!
  • Raščešljaj barbikama kosu u tren oka s pomoću dosjetljivog trika koji možeš napraviti doma
  • Na ovaj način Barbiena kosa uvijek će izgledati uredno!

Samozaposlena čistačica Aston-Beau Marley u Facebook grupi Mrs Hinch Cleaning Tips and Tricks podijelila je sa svima fotografije kolekcije lutkica svoje kćeri prije i poslije nego što im je uredila i očistila kosu. U ovoj grupi koja broji više od milijun članova, svakodnevno se dijele savjeti i trikovi vezani uz čišćenje i domaćinstvo. Aston-Beau prvo se zahvalila ženi koja joj je prva otkrila ovaj trik, a zatim je napisala: “Spremne su za novu Barbie kućicu moje kćeri!” “Topla voda i omekšivač za rublje.”

Beauty Trikovi zvijezda s crvenog tepiha koje možeš iskoristiti i u svakodnevnom životu
Na fotografijama se može vidjeti koliko je dobro trik djelovao, a kose nekoliko barbika sad od zapetljanih i raščupanih, pretvorene su u sjajne i glatke. Nakon što ih je raščešljala, Aston-Beau isplela je kosu u pletenice kako bi bila sigurna da se neće odmah zapetljati.
U komentarima ispod objave, članice grupe oduševljeno su zahvalile Aston-Beau što je podijelila s njima ovaj trik, a jedna je čak otkrila kako ona to radi već godinama. “Omekšivač za rublje i topla voda, prije sam prodavala vintage lutke i na isti taj način popravljali smo njihove frizure". 

Druga je još dodala: “Radim u dječjem vrtiću i iako ovakvi postupci oduzimaju mnogo vremena, stvarno su učinkoviti”, dok je još jedna potvrdila, “Omekšivač za rublje. Uredila sam kose mnogih lutaka na taj način.”

Life&style Mattel je napravio rodno neutralnu Barbie - može biti žensko ili muško, niti jedno od navedenog ili čak oboje

Posjeti Miss7.24sata.hr