Jedinstveno Aribnb iskustvo: Dvoje sretnika će moći prespavati u loži slavne Pariške opere

Airbnb
Vidi originalni članak
  • Čuvena pariška operna kuća iz 19. stoljeća na jednu će noć postati najekskluzivniji smještaj na Airbnb-ju
  • Dvoje će sretnika dobiti priliku prespavati u raskošnoj pozlaćenoj loži pariške operne kuće koja je inspirirala poznati mjuzikl 'Fantom iz opere'
  • Osim spavanja, na meniju su i neka druga jedinstvena iskustva, a ovu nevjerojatnu priliku po svima prihvatljivoj cijeni uspjet će zgrabiti tek jedan najbrži sretnik

Na internetu je osvanula najnevjerojatnija vijest da će na samo jednu jedinu noć dvoje sretnika imati priliku prespavati u raskošnoj pozlaćenoj loži pariške operne kuće koja je inspirirala poznati mjuzikl 'Fantom iz opere'. Palais Garnier time će debitirati kao najrazrađeniji Airbnb na svijetu, a ova ekskluzivna ponuda za dvoje pružit će priliku spavanja u spektakularnoj loži 'Box of Honour' koja će samo za tu prigodu biti zamišljena kao spavaća soba s pozlaćenim namještajem i plišanim crvenim dekorima.

Iz ove, ujedno najveće lože u kazalištu, pruža se veličanstven pogled na pozornicu, ali i impozantnu stropnu fresku koju je naslikao Marc Chagall. Jedinstvena prilika kakva se pruža samo jednom u životu osmišljena je povodom proslave prikazivanja legendarnog mjuzikla u 15 zemalja ove godine, a goste će dočekati Véronique Leroux, praunuka Gastona Lerouxa, autora originalnog romana 'Fantom iz opere'.

Life&style Prekrasna kućica za odmor koja je bila u vlasništvu kraljice Elizabete II. može se unajmiti na Airbnb-u

“Klasična priča mog pradjeda nadahnula je toliko ljudi tijekom godina”, poručila je Véronique. "Ovo je savršena prilika da mu odamo počast i poželimo dobrodošlicu obožavateljima u slavno mjesto radnje njegova toliko voljenog romana tijekom boravka koji se događa jednom u životu."

Osim spavanja u grandioznoj loži, dvoje će sretnih zaljubljenika u operu također dobiti i obilazak skrivenih kutaka palače, uključujući privatne arhive, ali i poznato podzemno jezero koje se pojavljuje u Lerouxovom romanu, a imat će priliku uživati i u privatnoj baletnoj izvedbi plesačice Opére de Paris te ekskluzivnom recitalu koji će izvesti umjetnici Pariške operne akademije, popraćenima šampanjcem i ukusnim zalogajima. Nakon toga će uslijediti večera u Foyer de la Danse, privatnoj sobi za plesne probe smještenoj iza pozornice koju koriste plesači te šetnja po krovu Palais Garnier sa spektakularnim pogledom na glavni grad Francuske.

Life&style 7 privatnih otoka diljem svijeta koje možeš bukirati na Airbnbu već od 230 kn na dan

Prilika za rezervaciju ovog neponovljivog iskustva u čuvenoj pariškoj opernoj kući iz 19. stoljeća bit će dostupna od 1. ožujka u 17 sati po srednjoeuropskom vremenu, a koštat će svega 37 €, što je i broj same lože. Samo noćenje održat će se u nedjelju 16. srpnja, a budući je u pitanju cijena koju si svatko može priuštiti, ne sumnjamo da će ovo biti jedna od onih prilika koje će doslovno srušiti samu stranicu. U svakom slučaju, definitivno ćemo okušati sreću!

Posjeti Miss7.24sata.hr