Jedan tepih je toliko popularan da čak ima svoj Instagram profil, evo čime je oduševio svijet!

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Crno-bijeli tepih postao je toliko popularan na Instagramu da mu je čak otvoren i profil
  • Potpisuje ga francuski brend La Redoute
  • Ovaj tepih našao se u brojnim interijerima zbog prihvatljive cijene i činjenice da se može uklopiti u svaki prostor

Kao i kod modnih trendova, Instagram nam često posluži i kao inspiracija za uređenje interijera. Osim stilova, često na njemu pronađemo i neke komade koje želimo u vlastitom domu. Sigurno si i sama primijetila kako se neki hit komadi mogu pronaći na gotovo svakom profilu, no zanimljivo je promatrati kako ih je svatko uklopio na svoj, poseban način. Upravo se to dogodilo s jednim tepihom koji je postao toliko popularan da je dobio i svoj Instagram profil. 

Kad smo već kod predmeta koji su zbog popularnosti dobili svoje profile, sjetimo se samo kako je prošlog ljeta ista stvar bila i sa Zarinom bijelom haljinom s crnim točkicama. Nema tko ju nije nosio, a sve kombinacije smo mogli vidjeti na profilu. 

Hit modni komad Ovo je najpopularnija Zarina ljetna haljina - dobila je čak i Instagram profil na kojem se žene slikaju u njoj

No, vratimo se na tepih. Riječ je o crno-bijelom tepihu s motivima sjeverne Afrike, a iza njega stoji francuski brend La Redoute. Trenutno je na sniženju i cijena onog dimenzija 120x170 cm je 840 kuna, a postoji i u još dvije dimenzije. 

U opisu proizvoda tepiha nazvanog Afaw piše kako je inspiracija za njega bila tradicionalna tehnika tkanja naroda Berbera. 

Male kucne čarolije Mineralna voda, pjena za brijanje, led... 7 metoda uz koje ćeš uspješno ukloniti sve vrste mrlja s tepiha

Zbog svoje jednostavnosti, lako se uklapa u svaki interijer, od dnevnog boravka pa sve do dječje sobe te cijeloj prostoriji daje neku posebniju, elegantnu notu.  

Kolika je njegova popularnost, govori i činjenica da je čak šest puta vraćan u prodaju, a i dalje je na listi najtraženijih dekorativnih predmeta. A što ga više gledamo, sve ga više i mi želimo u vlastitom domu. 

Posjeti Miss7.24sata.hr