Je li ovo veliki povratak zaboravljenog beauty trenda?

INSTAGRAM
Ovo je jedan od trendova za koje smo mislili da se nikada neće vratiti. Ismijavale smo ga i grozile se na sam spomen, ali sada se vraća. I to na naslovnici rujanskog izdanja britanskog Voguea!
Vidi originalni članak

Rujansko izdanje britanskog Voguea sa sobom nosi veliko iznenađenje. Mi smo se uistinu šokirale. Nemamo riječi, pogledaj sama!

Da, da, to je Rihanna i ima ultratanke obrve. Na naslovnici koju je fotografirao Nick Knight umjesto svojih, inače bujnih obrva, Rihanna ima dvije crtice. Kao da smo još jednom ušli u vremeplov za devedesete. Osim obrva, na Rihanninu licu ističe se tamni ombre na usnama, a na svom profilu je istaknula da ju je make up artistica Isamaya Ffrench našminkala proizvodima iz njenog vlastitog brenda Fenty Beauty. Brend su isprobale i missice. Ako te zanima kako nam se svidio, klikni ovdje. 

Nema sumnje da je tridesetogodišnja zvijezda s Barbadosa zna podignuti prašinu. Osim novih obrva, ova naslovnica je važna zbog još jednog elementa. Rihanna je njome postala prva crna žena na naslovnici rujanskog izdanja (najvažnije izdanje u godini jer najavljuje novu modnu sezonu) britanskog Voguea u povijesti časopisa. S obzirom da časopis ima 102 godine, čini se da im je stvarno dugo trebalo za ovaj korak. Još jednom ispisala je uistinu važnu stranicu u povijesti mode. Na svojim društvenim mrežama pjevačica nije krila ponos što je upravo njoj pripala ta čast. 

I mi smo ponosni na nju, a osvojila nas je i izjavom da će uskoro početi opet trenirati, ali da nipošto ne želi biti mršava. Želi zadržati svoju sadašnju guzu i bokove. Želi biti jaka, a ne mršava. 

Dapače, ne treba i ne mora biti tanka. Želimo joj da ostane zdrava i snažna, ali bilo bi lijepo da uskoro opet podeblja obrve. Jer se s ovim trendom tankih obrva uistinu ne možemo nositi. Ne znamo što ti misliš, ali čak i ako ovo postane trend, teško da ćemo ga popratiti.

Posjeti Miss7.24sata.hr