Izišao je prvi teaser za seriju 'The Curse', sa sjajnom Emmom Stone u glavnoj ulozi

Showtime Foto: Showtime, Emma Stone i Nathan Fielder
Vidi originalni članak
  • Objavljen je prvi teaser za desetodijelnu seriju 'The Curse' ('Prokletstvo')
  • Glavne uloge imaju Emma Stone i komičar/glumac Nathan Fielder kao par iz TV realityja o preuređenju doma
  • Radnja prati navodno prokletstvo koje remeti vezu pa i posao novovjenčanog para

Kad se u nekom filmu ili seriji pojavi Emma Stone, isti odmah privuku pažnju kritike i gledatelja. Sada je izišao prvi trailer za seriju 'The Curse' u kojoj, uz slavnu glumicu, vodeću ulogu ima Nathan Fielder, komičar i glumac. 

Službeni sinopsis za seriju glasi: 'The Curse je serija koja istražuje kako navodno prokletstvo remeti vezu novovjenčanog para dok pokušavaju začeti dijete dok zajedno vode novu seriji o uređenju doma.'

Seriju su napisali i razvili Fielder i Benny Safdie, koji je najpoznatiji po tome što je zajedno sa svojim bratom Joshom režirao 'Good Time' 2017. godine te film 'Neobrađeni dragulji' 2019., godine. The Curse prati Ashera i Whitney Siegel, lica reality TV showa pod nazivom 'Flipanthrony' , koji pretvaraju kuće u ekološki prihvatljiva imanja u Novom Meksiku.

Serija je Safdiejev prvi pothvat na malom ekranu u bilo kojem svojstvu nakon više od desetljeća rada na igranim filmovima, nakon što ih je režirao nekoliko s Joshom i glumio u nedavnim studijskim hitovima poput 'Licorize Pizza' Paula Thomasa Andersona 2021. godine, te ovogodišnjeg 'Oppenheimera' Christophera Nolana.

Life&style Serija 'Kralj Queensa proslavila je 25. rođendan, a Kevin James i Leah Remini natjecali su se u dirljivim objavama

'The Curse' je također drugi pothvat A24 na televiziji, nakon njihove iznimno uspješne koprodukcije s Netflixom, 'Beef'. Fielder, čija je posljednja ponuda bila vrlo hvaljena komedija 'Pokus' 2022. godine, a koji je stekao široko priznanje svojom 'dokumentarnom reality' serijom 'Nathan For You' 2013., bit će redatelj svake epizode uz Davida i Nathana Zellnera.

'The Curse' će debitirati sa svoje prve tri epizode na New York Film Festivalu 2023 (NYFF). kao dio programa Spotlight, a epizode od 4 do 10 bit će prikazane u Film at Lincoln Center, koje počinje 12. studenog.

Stone također ima još jedan projekt na NYFF-u, željno iščekivani 'Poor Things' Yorgosa Lanthimosa, napravljen u koprodukciji između Film4 i Fox Searchlight Pictures. U filmu Stone glumi ženu koju je stvorio ekscentrični znanstvenik kojeg glumi Willem Dafoe. Film je nedavno osvojio Zlatnog lava na Venecijanskom filmskom festivalu, gdje je dobio osam minuta ovacija.

Life&style Netflixova serija 'Drago dijete' mračna je, napeta i uzbudljiva - i nije za one sa slabim srcem

Posjeti Miss7.24sata.hr