"Izašao sam na spoj s groznom curom, na kraju sam platio samo svoju polovicu i ostavio ju u restoranu..."

shutterstock Jedan je muškarac podijelio svoje iskustvo spoja iz noćne more, otkrivši da mu je bilo toliko neugodno da je više nije želio vidjeti
Vidi originalni članak
  • Izlasci mogu biti teški i mukotrpni te se često čini da moramo proći bezbroj katastrofalnih spojeva da bismo upoznali pravu osobu
  • Jedan je muškarac podijelio svoje iskustvo spoja iz noćne more, otkrivši da mu je bilo jako neugodno
  • Zapravo, muškarac je čak rekao da je toliko nezadovoljan spojem da je odlučio da joj neće platiti polovicu večere - zbog čega je žena pobjesnila

Napisao je u svojoj objavi na Redditu: “Nedavno sam otišao na drugi spoj s djevojkom s kojom prvi spoj nije prošao baš sjajno. Otišli smo u bar i popili piće, no gledajući unatrag, definitivno sam joj tada trebao reći istinu i prestati razgovarati s njom, ali moje samopouzdanje je prilično nisko i jako sam očajan da neću upoznati nikog boljeg pa sam je ponovno pozvao van."

Hm, ima li u ovome istine? "Ako tvoj muškarac samo gleda nogomet i ispija pivo - on nije čovjek za tebe"

"Naš spoj je bio užasan. Kasnila je 20 minuta, bila je bezobrazna prema meni (što nije bila novost), nepristojna prema osoblju i konobarima (također nije novo), žalila se na sve, od mjesta, hrane, moje odjeće i dezodoransa. Kad je došao račun, odlučio sam da je vjerojatno ne bih trebao više pozivati ​​van - pa i da je zadnja žena na svijetu, a kad je konobarica došla i pitala za račun, rekao sam joj da obavezno donese dva računa."

 

Djevojka je tada rekla: 'Stvarno znaš kako učiniti da se djevojka osjeća posebnom. No, zar ne nosiš novac na spojeve?’ Rekao sam joj da nemam novca i da si ne mogu priuštiti platiti obrok za oboje. Zatim je rekla: 'Pa nisam ponijela novčanik. Što da sad radim?’ Počeli smo se prepirati, a konobarica je rekla da će se vratiti kasnije.”

Na kraju je muškarac rekao svojoj pratnji da joj ne želi platiti obrok jer je bila nepristojna. Dodao je: “Tijekom svađe rekao sam joj da imam dovoljno novca za sve platiti, ali da je bila toliko neugodna i nepristojna i da joj nisam dužan plaćati obrok" - na što je ona još više pobjesnila.

Mladenci su gostima koji se nisu pojavili na vjenčanju poslali račun: "Bez veze smo platili mjesto"

“Nakon još 10 minuta svađe odlučio sam da je dosta. Rekao sam joj da ću otići razgovarati s konobaricom blizu blagajne i vidjeti može li se nešto učiniti. Ustao sam, otišao do šanka, objasnio situaciju, a ona mi je dala da platim svoj dio i odem.” Muškarac je zatim dobio hrpu uvredljivih poruka od svoje pratnje koja je ostala zaglavljena u restoranu, ali joj je samo odlučio blokirati broj.

Napisao je: “Kad sam stigao u svoj studentski dom, dobio sam gomilu drskih poruka, u kojima je napisala da je morala ostati sjediti u restoranu sve dok njezina prijateljica nije završila s poslom i donijela joj novčanik, što je trajalo satima. I u tom trenutku sam je samo blokirao."

Love&Sex Stručnjakinja za veze otkriva jedini slučaj kad žena treba platiti račun na prvom spoju

I dok su mu neki korisnici Reddita pljeskali što je ostao pri svom stavu, drugi su vjerovali da su oboje krivi. Jedan je napisao: “Ništa joj ne duguješ. Iskreno, zvuči kao da je namjerno ostavila novčanik kod kuće kako bi mogla izvući besplatnu večeru od tebe.” Dok se drugi nije složio, dodajući:

“Trebalo ti je odmah biti jasno da joj ne želiš platiti večeru i prije nego što je naručila." A treći je rekao: “Ako ti se nije svidjela, nisi je trebao pitati za drugi spoj. Zapravo to što si je odlučio ponovno vidjeti doista govori o tebi koliko si očajan. “Nije lijepo zaboraviti novčanik na spoju, ali nije lijepo ni biti nepristojan prema svojoj pratnji i ostaviti je na takav način. Stvarno bih volio čuti njezinu stranu kako su se stvari odigrale.”

Posjeti Miss7.24sata.hr