Izašao je trailer za drugu sezonu hit serije Sex/Life, čeka nas još više strasti, seksa i uzbudljivih zapleta

Netflix
Vidi originalni članak
  • Netflix je uz službeni trailer objavio i prve fotografije druge sezone serije Sex/Life
  • Video koji je objavljen sinoć počinje njezinim riječima: "Jedna od najvažnijih odluka koje ćete ikad donijeti je s kim ćete provesti život."
  • Na nove nastavke nećemo morati još predugo čekati, Netflix je objavio kako druga sezona stiže na popularnu streaming platformu 2. ožujka

Netflix je objavio službeni trailer za dugoiščekivanu drugu sezonu popularne serije Sex/Life, a pridodali su još i nekoliko fotografija koje nam daju naslutiti kakve nas nove ljubavne i strastvene avanture iščekuju u epizodama druge sezone.

Hit serija, koju je kreirala Stacy Rukeyser, a koja je bazirana na knjizi '44 Chapters About 4 Men', prati mamu iz predgrađa Billie Connelly (Sarah Shahi) koja je ušla u ljubavni trokut između svog pouzdanog supruga Coopera (Mike Vogel) i svog bivšeg dečka Brada Simona (Adam Demos). Dok se prisjeća svojih divljih i mladenačkih dana u New Yorku s Bradom, ona bilježi strastvene trenutke. Ipak, dok nastavlja putovati stazom sjećanja, pita se kako je dospjela tu gdje je - supruga, majka i kućanica u Connecticutu.

Trailer koji je objavljen sinoć počinje njezinim riječima: "Jedna od najvažnijih odluka koje ćete ikad donijeti je s kim ćete provesti život." I to je odluka koju Billie još uvijek pokušava shvatiti i u drugoj sezoni.

Life&style Prvi poljubac Carrie i Aidana kruži društvenim mrežama! Prizor koji moramo obožavati, unatoč seriji

U traileru vidimo još jednog muškarca koji ulazi u njezin život. "Vrijeme nakon što uzburkaš svoj život je obično i najuzbudljivije", govori muškarac. Sada je još veći ulog u igri, Cooper i Brad vjerojatno neće previše čekati, a moguće je da će i oni imati svoje ljubavne trokute.

"Ti si ta koja se odrekla svoje moći, žrtvovala veliki dio sebe za muškarca, s katastrofalnim rezultatima", kaže joj najbolja prijateljica, Sasha Snow. Dok Sasha pokušava pomoći, ona također pronalazi iskru s potencijalnim ljubavnim zapletom. 

Kako trailer završava, može se čuti glas drugog čovjeka koji govori: "Pred tobom je izbor i odluka koju moraš donijeti." Sve nam se čini da će druga sezona biti još uzbudljivija i 'sočnija' od prve, a to znači mnogo strasti, seksa i neočekivanih zapleta.

Life&style Izgleda da Gillian Anderson želi znati sve o našem seksualnom životu. Evo u kakav se projekt upustila

Najbolja vijest je da na nove nastavke nećemo morati još predugo čekati, Netflix je objavio kako druga sezona stiže na popularnu streaming platformu 2. ožujka

 

Posjeti Miss7.24sata.hr