Izabel Kovačić podijelila slike apartmana svoje sestre, kupaonica nas je očarala!

Instagram @izakova
Vidi originalni članak
  • Izabel Kovačić pohvalila se da je ponosna na svoju sestru i njezinog muža zbog njihovih novih apartmana
  • Riječ je o decentno uređenim apartmanima u zadarskoj staroj gradskoj jezgri, nekoliko koraka od crkve sv. Donata
  • Pri uređenju se jako razmišljalo o detaljima, a prekrasan minimalistički dizajn proizlazi i iz obiteljskog brenda sestara Izabel i Ivane

Uspješna poslovna žena i supruga nogometaša Matea Kovačića na Instagramu je podijelila fotografije apartmana koje iznajmljuju njezina sestra Ivana i njezin suprug. Riječ je novim luksuznim apartmanima Olive studios u Zadru, smještenima u samoj gradskoj jezgri, nekoliko koraka udaljenih od crkve sv. Donata i Rimskog foruma.

"Jako ponosna na svoju sestru i šogora zbog ovih prekrasnih apartmana u srcu Zadra. Obožavam ove apartmane, to mi je bio najmirniji odmor ikad" objavila je Izabel Kovačić na Instagramu, te podijelila deset fotografija uređenja apartmana.

Sudeći prema Bookingu, u ponudi su Executive Suite veličine 37 kvadrata te apartman sa jednom spavaćom sobom veličine 35 kvadrata. Po svemu sudeći, jako se pazilo na detalje i stil pa je tako uređenje apartmana minimalističko, ali vrlo decentno i privlačno. 

Prekrasno uređenje ne čudi, obzirom da sestre Izabel i Ivana već godinama grade i obiteljski brend Lunilou, koji od početka ima jednu posebnu priču koja se temelji na ekološkoj osviještenosti kroz minimalistički ali izuzetno zanimljiv i atraktivan dizajn. 

Stars Izabel Kovačić podijelila rijetku fotografiju s roditeljima - sliči li više na mamu ili tatu?

Posjeti Miss7.24sata.hr