Ivana Banfić pokreće svoj kulinarski show: Čekaju te luda rješenja i ideje, a i zapjevat ću koju!

Instagram@ tihanaharapinzalepugin
Vidi originalni članak
  • Svestranoj  Ivani Banfić publika znači puno, a sada će do nje umjesto mikrofonom pokušati doći - kuhačom
  • Naime, u razgovoru s  Domagojem Jakopovićem Ribafishom ispričala je sve o pokretanju svog  YouTube kanala s kuharskim receptima
  • A što te sve očekuje u ''IBee Cooking Show-u'', saznaj u nastavku

Nekad je bila kraljica dance hitova domaće dance scene, a danas Ivana Banfić priprema prave kulinarske spektakle koje vrlo lako možemo kopirati u svojim kuhinjama. A da se pri tom još uvijek uspješno snalazi i ispred kamera pokazala je sudjelovanjem u emisiji 321 kuhaj.  No, na našu radost, da ne misli samo na tome stati priznala je u razgovoru s  Domagojem Jakopovićem Ribafishom za njegovu stranicu ribafish.com. Naime, Ivana pokreće svoj kanal na YouTubeu s kulinarskim receptima ''IBee Cooking Show''  i prema svemu sudeći, očekuje nas mnogo finih recepata.

Stars Ivana Banfić objavila je svoju sliku od prije 30 godina, znaš li kako je izgledala prije "Šumice"?

‘’Volim svoju publiku i s obzirom na to da nema nastupa uživo, ovo je način da kroz svoja videa ostanem u kontaktu s njima… da se družimo kroz to da im nešto virtualno skuham i podijelim recept, iskustvo, nasmijem ih i zabavim… to je cilj IBee Cooking Show-a’’, rekla je Ivana. 

Ivanu, koja  je donedavno živjela potresom pogođenoj Staroj Drenčini pokraj Siska a sada se vratila u Veliku Goricu, kao i sve iznenadila je korona kriza. No, kako lako ne odustaje od svojih snova počela je sa snimanjem kulinarskih recepata. ''Pa što bude, bude!, napomenula je opušteno i bez straha od konkurencije. ‘’Po svemu, samo je jedna IBee’, dodala je kroz smijeh. 

Ivana Banfić podijelila važan savjet nakon traume potresa, ali i istaknula što joj je najgore

Najjači su joj aduti, priznala je Ribafishu, domaća i zdrava hrana te definitivno kolači

‘’Istražujem kako napraviti neki recept na drugačiju foru, dodati nešto svoje i uzbudljivo, spojiti nespojivo, a da je fino. Tako sam isto stvarala i glazbu, istraživala… Ja sam istraživačica i avanturistica po uvjerenju’’, naglasila je. 

Najavljuje kako će se raditi o pozitivnom , iskrenom i zabavnom showu u kojem će pokazati kako radi neko jelo i podijeliti svoje iskustvo kroz recept. No, neće samo receptima pripremati iznenađenja svojim gledateljima već i izborom neobičnih lokacija, ali i neočekivanim crticama…

‘’Dragi ljudi pozivam vas sve da se pretplatite na moj novi kanal na YouTube, IBee Cooking Show. Čeka vas puno dobrih recepata i smijeha, neobičnih lokacija i ludih kulinarskih rješenja i ideja, a i zapjevat ću vam koju. Podržite me, jer sam tu početnik, krenula sam od nule i stvarno mi treba vaša podrška’’, poručila je IBee.

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirali su Mila Elegović i Marija Borić

Your browser doesn’t support HTML5 video

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Posjeti Miss7.24sata.hr