Za savršen ugođaj: Ova praktična Ikeina zvučnik lampa uljepšat će ljetne večeri

IKEA Vappeby zvučnik lampa
Vidi originalni članak
  • Ljeto nam je stiglo, a s njim i ugodna druženja na otvorenom. A dobra glazba je pritom obavezna, zar ne?
  • U Ikei smo pronašli odličnu zvučnik-lampu koja će ti svojim mogućnostima uljepšati večeri 
  • Zahvaljujući funkciji Spotify Tap reprodukcije, koja je novost među zvučnicima, može tvoje omiljene pjesme reproducirati jednim dodirom gumba, a širi i ugodnu, diskretnu svjetlost

Ljeti se svi volimo opuštati na druženjima na otvorenom, a glazba je ono što upotpunjava svako takvo druženje. Uz bežičnu Vappeby zvučnik lampu slušanje glazbe na otvorenom, u vrtu ili na terasi, nikad nije bilo lakše.

Zvučnik lampa zahvaljujući funkciji Spotify Tap reprodukcije, koja je novost među zvučnicima, može sve tvoje omiljene pjesme reproducirati jednim dodirom gumba. S Vappeby zvučnik lampom možeš se povezati i reproducirati glazbu sa svog mobitela, računala ili bilo kojeg Bluetooth uređaja. Vappeby bežična zvučnik lampa emitira zvuk i svjetlost od 360 stupnjeva, što znači da u omiljenoj glazbi i jasnom zvuku možeš uživati gdje god da se nalaziš.

Uz sve to, Vappeby ima i ugrađenu lampu koja će predivno osvijetliti vanjski prostor u kojem se nalaziš te upotpuniti ugođaj. Ugrađena lampa u ovom zvučniku, osim ugodne i praktične svjetlosti, unosi i dekorativnost!

Life&style IKEA izdaje svoj prvi gramofon u suradnji s legendarnom Swedish House Mafiom

Ova zvučnik lampa lako je prenosiva, a velika joj je prednost i što je vodootporna pa ju tako možeš koristiti po bilo kakvom vremenu, a prikladna je za korištenje i vani i unutra.

Dolazi u dvije boje, plavoj i sivoj, a na ikea.com i u robnoj kući Ikea možeš ju kupiti po cijeni od 449 kn.

Life&style U Ikei smo pronašle odlično cjedilo za posuđe za sve kojima fali mjesta u kuhinji. Za samo 15 kuna!
 

Posjeti Miss7.24sata.hr