IKEA regal Kallax, u nekoj varijanti, skoro svi imamo kod kuće - sad je postoji u novoj, odličnoj boji

IKEA
Vidi originalni članak
  • Koji puta nam se čini da poznajemo sve što IKEA nudi, a onda švedski brend napravi ovakav (odličan) potez
  • Svoj dobro poznati i užasno popularni komad kao što je regal Kalax izda u novoj boji
  • Drukčijoj od skadinavskog crno-bijelo-prirodna boja drveta minimalističkog spektra boja
  • Pročitaj također: 6 najpopularnijih IKEA proizvoda svih vremena i kako su postali kultni komad

Kad na IKEA web stranici upišemo "Kallax" ponuđeno će nam biti 79 artikala, stvarno impresivan rezultat! Kallax sistem regala svakako je jedan od najprodavanijih artikala švedske robne kuće, s beskrajnim mogućnostima slaganja i kombiniranja. Kallax elementima možemo izgraditi brojne varijante uspravnih regala, niskih polica, TV klupa, ormarića, a novi proizvod je i Kallax radni stol. 

Njegove police mogu biti otvorene ili možemo u njih umetati ladice, zatvarati ih vratima, uklopiti u njih ukrasne košare i kutije za odlaganje rađene točno po mjeri elemenata, a regal može stajati na podu, s nogama ili bez, ili visjeti na zidu. Mogućnosti kombiniranja su beskrajne pa ne čudi kako je to jedan od najprodavanijih proizvoda ove robne kuće. 

Life&style Pronašli smo najveću, najveseliju i daleko najjeftiniju torbu za plažu. Odlična je!

Kao što vjerojatno znaš, Kallax regali do sad su postojali u tri tipične IKEA boje, bijeloj (mat ili sjajnoj), crno-smeđoj te u boji hrasta. Nova boja koju je IKEA ponudila oduševila nas je, ljepša od svih postojećih. Riječ je o tamno zelenom Kallaxu. Pogledaj!

Osim što nam je ova nova boja prepreprekrasna, imamo još argumenata zašto je uključiti u uređenje doma. Tamni tonovi zelene mogu učiniti sobu iznimno umirujućom i opuštajućom; što je veći intenzitet zelene boje, to više podsjeća na svijet prirode. Tamno zelenu boju, međutim, preporučljivo je koristiti u akcentima (regal je dovoljan!). To jest ne bi trebala dominirati jer bi mogla zagušiti prostor. 

Također, moramo reći da ova konkretna nijansa zelene, odnosno tamno zelene je jedna od onih boja koje se slažu sa svima. Univerzalna je poput crne, bijele ili sive. No ipak drukčija. Bit će uočljivija i dobar komad koji oplemenjuje prostor, čineći skadinavski minimalizam zanimljivijim, a opet jednako elegantnim.

Life&style IKEA, stižemo! Konačno smo pronašle savršen ručnik za plažu, velik, mekan, veseo i izuzetno povoljan

Nadamo se samo zasad, u Kallax sistemu postoje samo tri komada tamnozelene boje, regal dimenzija 147x39x77 centimetara, regal s podokvirom (tj. nogama) veličine 147x39x94 te uspravni regal s podokvirom dimenzija 77x39x164 centimetara. Cijene su običajene za ovu liniju i sva tri su trenutačno dostupna u robnoj kući u Zagrebu.

Posjeti Miss7.24sata.hr