IKEA ima svijeće s mirisom njihovih mesnih okruglica, bi li željela da ti dom tako miriše?

IKEA IKEA je stvorila HUVUDROLL mirisne svijeće s mirisom mesnih okruglica
Vidi originalni članak
  • Mirisne svijeće idealne su kada želimo stvoriti opuštajuću atmosferu. Ili potaknuti apetit?
  • Danas imamo na izbor mnoštvo mirisa, a IKEA nas je iznenadila svijećama s mirisom mesnih okruglica 
  • Ove svijeće stvorene su povodom godišnjice programa IKEA obitelj

Veselimo se odlasku u IKEA-u ne samo zbog uživanja u kupovini namještaja i prikupljanju ideja za dizajn našeg doma, već i zbog slasnih zalogaja nakon kupovine. Posebno se veselimo njihovim mesnim okruglicama, a sada nas je ovaj inovativni brend iznenadio. IKEA je stvorila HUVUDROLL mirisne svijeće s mirisom mesnih okruglica za proslavu desetogodišnjice IKEA obitelji, programa vjernosti tvrtke. Cilj je unijeti kultni miris iz trgovine u našu dnevnu sobu. Bi li željela miris mesnih okruglica u svom domu? I ono što sve zanima, mirišu li ove svijeće baš poput jednog od omiljenih IKEA specijaliteta?

Life&style Maštovito: žena je poznatu IKEA vitrinu transformirala u sasvim novi komad

20 „trikova“ s IKEA namještajem koji pokazuju što je sve moguće uz malo mašte (i spretne ruke)

Mnogim ljudima jedna od prvih stvari na koju pomisle kad pomisle na IKEA -u su njihove ukusne i pristupačne švedske okruglice.

"Ne postoji nijedan drugi brand namještaja s ponudom hrane koja ima tako snažne sljedbenike. Stoga smo za desetogodišnjicu obitelji IKEA mislili da bi bilo prikladno stvoriti nešto neočekivano što bi se svidjelo i našim članovima i svim ljubiteljima mesnih okruglica. I da, svijeća jako miriše na IKEA mesne okruglice", rekao je Sho Matsuzaki, kreativni direktor u Ogilvyju, koji je s IKEA -om vodio kreativni projekt za mirisne svijeće. Za sve ljubitelje mesnih okruglica, evo načina da ti dom kada god poželiš miriše na njih!

Life&style Svijeća koja miriše na francuske kroasane svaki put je rasprodana u 15 minuta! Evo zašto...

Posjeti Miss7.24sata.hr