IKEA ima super božićna rješenja za sve one s malim stanovima u koje ne stanu jelke

miss7/IKEA
Vidi originalni članak
  • Robna kuća IKEA mnogima je prvi izbor kad je u pitanju uređenje doma, a uvijek nas oduševi svojim asortimanom
  • U trgovini i na webu već je predstavljena božićna kolekcija pod nazivom Vinter 2020
  • Osim preslatkih ukrasa i detalja, ove godine se mislilo i na one s manjim stanovima 

U IKEA-inu ponudu je stigla i božićna kolekcija u kojoj prevladava crvena boja, a ove godine IKEA je povela posebno računa i o onima koji imaju male stanove i jelka im jednostavno ne stane. Tako su predstavljena četiri alternativna modela za božićna drvca. Na prvu ti možda izgledaju kao DIY projekti koji si viđala po Instagramu, ali razmisli samo koliko posla će ti uštedjeti. 

Life&style Božić je stigao u Zara Home! Ove dekoracije bismo rado imale u svome domu

 

Za prvi model izdvojit ćeš 119,90 kn, a riječ je o pletenom zidnom ukrasu dugačkom 45 centimetara koji izgleda veoma retro. Kombinacija je pravih blagdanskih boja - crvene i zelene - a napravljen je od akrilnih vlakna i vune te je super što se može prati u perilici rublja nakon što blagdanska sezona završi. I da, kao i na pravo drvce, i na njega možeš staviti božićne ukrase.

Tvoj dom Sa 4 stvarno odlična trika od IKEA-e uštedjet ćeš prostor i novac pri uređenju stana

Drugi model je napravljen od pet drvenih letvica povezanih u trokut kako bi dobili izgled bora. Na svaku daščicu možeš staviti neku prigodnu figuricu ili objesiti kuglice, a čak ga možeš ukrasiti i lampicama. Ovaj model je dugačak 112 centimetara te je širok 75 centimetara tako da ga možeš objesiti na neki slobodan zid u stanu. Cijena mu je 59,90 kuna, a super izgleda i ako ga ostaviš na zidu i nakon blagdana.

Idući model sastavljen je od bambusa, a izgleda kao da su četiri košarice stavljene jedna na drugu što stvara dojam drvca visine 120 centimetara. Na njega također možeš objesiti kuglice i druge ukrase, a ispod prve košarice možeš staviti ukrasne lampice kako bi cijelo drvce zasvijetlilo. Njegova cijena je 399 kuna.

Uređenje doma Tako dopadljivo, a tako pristupačno! Sinsay ima krasnu kolekciju za uređenje doma

Zadnji, ali ne manje sladak, je bor koji se slaže od papira. Iako ti na prvu zvuči da ćeš imati puno posla oko njegovog postavljanja, to uopće nije tako. U pakiranju se dobije šest odnosno 12 papira koje možeš lijepiti na zid, a ovisno o veličini stana možeš staviti samo jednu stranu ili čitav bor i u svakom slučaju će izgledati baš dobro i posebno.

Posjeti Miss7.24sata.hr