IKEA ima predivnu novu jesensku kolekciju za kuhinju - ovi komadi nam se posebno sviđaju

IKEA Ikea jesenska kolekcija
Vidi originalni članak
  • Opreme i detalja za dom, a pogotovo kuhinju nikad nije dosta
  • Hrana je predivan način povezivanja s dragim ljudima, a još je ugodnije kad nam u pripremi pomaže praktični i lijepi kuhinjski pribor i predmeti
  • Odlične komade koji će oplemeniti svaki kuhinjski prostor i pripremu jela, pronašli smo u novoj IKEA kolekciji KRÖSAMOS

Jesenske boje, okusi i mirisi polako nam stižu s promjenama vremena, ali i novim kolekcijama u omiljenim trgovinama za opremu doma. U robnoj kući IKEA uvijek se pronađe bar jedna sitnica koja nas oduševi, no nova jesenska kolekcija KRÖSAMOS ima predivne i praktične komade za kuhinju i kuhanje koji će boravak u tom prostoru i pripremu svi jela učiniti pravim užitkom!

Jesenski sezonski rituali uz KRÖSAMOS kolekciju

Uz novu kolekciju otkrit ćemo sve čari pripreme i posluživanja obroka te ih učiniti nezaboravnima u društvu naših najbližih, a KRÖSAMOS kolekcija u naš će dom unijeti i poseban rustikalan izgled. 

KRÖSAMOS set cjedila i lijevka

Praktičan set koji se može iskoristiti za pripremu preljeva vinaigrette ili raznih sokova. Na taj će se način odlično iskoristiti sve voće i povrće te otkriti pravo bogatstvo okusa. Ovaj set je dostupan po cijeni od 69,90 kuna.

KRÖSAMOS staklenke s poklopcem

Preslatke staklenke s poklopcem mogu poslužiti za savršeno elegantno i praktično pohranjivanje raznih namirnica u kuhinji ili smočnici. U nekoliko nijansi, lijepo će izgledati na polici i biti nadohvat ruke prilikom pripremanja hrane. Set staklenki u tri boje dostupan je po cijeni od 34,90 kuna.

Moda Komadi koji izgledaju skupo, ali cijene im nisu? U H&M-u smo pronašli idealne za ovu jesen

KRÖSAMOS zdjela za posluživanje

Prepoznatljiv i praktičan Ikein dizajn vidljiv je i na ovoj crnoj zdjeli za posluživanje i privremeno pohranjivanje hrane koja će svakom stolu dati poseban ugođaj pri serviranju hrane. Zdjela se u robnoj kući IKEA prodaje po cijeni od 29,90 kuna.

KRÖSAMOS vijenac

Predivan cvjetni vijenac u crveno-smeđoj boji koji će savršeno ukrasiti stol. Može ga se aranžirati na nekoliko načina i staviti oko vaze ili svijećnjaka za poseban ugođaj! KRÖSAMOS vijenac prodaje se po cijeni od 49,90 kuna.

KRÖSAMOS daska za rezanje

Priprema i posluživanje hranjivih obroka nikad nije bilo lakše uz klasičnu drvenu dasku od punog drveta oraha. Daska koja može biti i dekorativna može poslužiti za rezanje raznog voća i povrća, ali i posluživanje malih svježih zalogaja. Cijena daske za 119 kuna.

KRÖSAMOS boca

Boca od crne keramike za 29,90 kuna predivan je ukrasan detalj, ali je i praktična.  Može se kombinirati s dozatorom ili čepom za bocu kako se sadržaj lakše ulio i održao svježim.

Life&style Pepco ima presladak stolić za kavu u art deco stilu, a ostatak kolekcije također nas je oduševio

Posjeti Miss7.24sata.hr