Idealno za sve ljubitelje Jägermeistera! Od sad možeš imati kupku s mirisom ovog pića - a nećeš se napiti

Pr/ Iskon
Vidi originalni članak
  • Obožavamo nove proizvode za koje su zaslužni naši omiljeni brendovi
  • Posljednja u nizu stvari koje su nas oduševile je Jägermeister kupka, odnosno bombice za kupku
  • U paketu dolaze i dvije mini bočice ovog pića, a cijena paketa je 95 kuna

Ove dane koje provodimo u našim domovima iskoristili smo i za lutanje bespućima Interneta. Nije da inače to ne činimo, samo sad imamo više vremena pa učimo i otkrivamo nove stvari. Tako smo naišli na jedan zanimljiv poklon koji će bi bio idealan za sve ljubitelje popularnog pića Jägermeister. Naime, ovaj brend je u ponudu stavio poklon kutiju koja sadrži dvije bočice omiljenog alkoholnog napitka te dvije kugle, odnosno bombice za kupku te dvije bandane koje na sebi imaju i prepoznatljiv logo - jelena.

Zanimljiv proizvod Otkrili smo balzam za usne s okusom kiselih krastavaca! Znaš li nekog tko mu ne bi mogao odoliti?

Ova limitirana edicija bila je ideja Tima Hawleya koji radi kao upravitelj inovacija u ovoj kompaniji u Velikoj Britaniji, a objasnio je i kako je došao na ideju: ''Nedavno sam sudjelovao na webinaru o tome kako moramo sebe unijeti u brend. Tu večer sam si napunio kadu te mi je odmah sinula ideja.''. Ove zelene bombice oplemenjene su mirisom ovog pića, a tvojoj kupki će odmah dati zelenu boju. Dok ti uživaš u kadi, sve oko tebeće mirisati na anis, cimet i slatki naranču.

Kao što smo već rekli, ograničen je broj ovih paketa pa ako si ljubiteljica požuri po svoj primjerak. Cijena ovog veoma zanimljivog paketa je 12,40 eura odnos 95 kuna, a pružit će ti jedinstveni osjećaj.

Posjeti Miss7.24sata.hr