I Pinocchio je spreman za školu: Slastičarnica 'Orijent' ima neodoljivi novi izlog za najslađi početak nastave

Slastičarnica Orijent Izlog slastičarnice Orijent
Vidi originalni članak
  • Slastičarnica 'Orijent' već tradicionalno mijenja izgled izloga nekoliko puta godišnje
  • Osim što ukrašavaju izlog prema godišnjim dobima, za početak nove školske godine kreirali su slatku čestitku školarcima 
  • Ovaj šećerni Pinokio jednostavno je presladak! 

Slastičarnica Orijent ne prestaje oduševljavati brojne ljubitelje slastica još od davnih 30-ih godina prošlog stoljeća. Njihove kremšnite su legendarne, nema boljih krafni i kesten pirea u Zagrebu i šire, sladoled od prirodnih sastojaka je neodoljiv, makaronsi genijalni, a maštovitim slasticama i kreacijama nema kraja. Premda su modernizirali interijer, otvorili još jednu poslovnicu (jedna je na Maksimirskoj cesti 34, a druga u Petrinjskoj 2), Orijent je pravi primjer održane tradicije u hrvatskoj gastronomiji. 

Life&style Ekspresni čokoladni užitak: Savršeni kolač od čokolade i sira za koji ne treba paliti pećnicu

Za prvi dan nove školske godine je ekipa iz slastičarnice Orijent prigodno, u stilu „back to school“,  uredila svoj izlog na Maksimirskoj cesti. Detalja je puno i bilo je fora otkrivati ih, a sama slatka instalacija napravljena je od posebne šećerne smjese, tzv. fondanta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slastičarnica Orijent (@orijent_zagreb)

Inače, ekipa slastičara iz 'Orijenta' može napraviti gotovo bilo kakvu tortu prema želji i mašti kupca, što je još jedna stvar po kojoj su poznati. 

Dok smišljamo kreaciju za novu slasticu, pridružit ćemo se čestitkama te svim školarcima želimo uspješnu novu školsku godinu!   

Life&style Mileram torta - slatki klasik koji obožavamo, posebno sa šumskim voćem

Posjeti Miss7.24sata.hr