Horoskop: kakve te velike promjene očekuju 2021. godine - prema tvom znaku

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Početak nije bio baš fantastičan, ali ova je godina net na početku i bit će vremena da ostavi bolji dojam 
  • Ako priželjkuješ promjene, bez brige, bit će ih
  • Prema tvom horoskopu, ovo će biti najvažnije promjene u tvom životu 2021. godine

Svi smo novu godinu započeli sa svježim rezervama energije i velikim očekivanjima. Premda se stvari možda još uvijek ne čine osobito obećavajućima, u 2021. očekuju te neke promjene, koje su u skladu s tvojim horoskopskim znakom.

1. Ovan

Lockdown ili bez lockdowna - sve je moguće u veljači. Možda ćeš senzacionalno uroniti u nove tehnologije, umrežiti se na Internetu i uspostaviti razne zanimljive veze. Sredinom mjeseca očekuje te mali financijski šok, ali preživjet ćeš ga do kraja ožujka. Tada ćeš napokon imati vremena ispuniti svoj mali san.

via GIPHY

2. Bik

Ovo je sjajna godina za tvoju karijeru. Osobe rođene u znaku bika vidjet će neke velike promjene tijekom godine. Do kraja ožujka trebala bi se pripremiti za oproštaj od nečega starog. Ljeti te očekuje prava romantična nagrada.

3. Blizanci

Romantična avantura označena je na tvojoj karti za 2021. godinu. Pripremi se za burnu vezu. Ove ćeš se godine uspjeti osloboditi i uspostaviti nove kontakte. Tada bi te u rujnu mogla dočekati svježa romansa.

Life&style Ženama ova 4 horoskopska znaka 2021. mogla bi biti prekretnica: smiješi im se trudnoća!

4. Rak

Ove godine napokon ćeš se uspjeti odreći loše navike. To će ti u potpunosti promijeniti život i stvoriti novi, pozitivniji stav. Ljeti će za rakove uslijediti novi početak za kojim su toliko dugo žudjeli.

via GIPHY

5. Lav

Lav se može veseliti usponu na poslovnoj ljestvici u 2021. godini. Već u travnju ili svibnju možeš svoj kreativni projekt staviti u središte pozornosti i dobiti pohvale koje zaslužuješ. Od tada će tvoj san ići samo uzbrdo.

6. Djevica

Nemoj žuriti s novom romansom ove godine, nego se koncentriraj na sebe. Na ljeto će ti se ukazati prilika za ljubavnu vezu; unaprijed razmisli o tome što stvarno želiš od ove godine i poslušaj svoje osjećaje.

7. Vaga

U mjesecu tvog rođenja dobit ćeš priliku sanjati veće stvari - trebaš ih zgrabiti. Uz dramu u vezi i na poslu, bitna je i odluka koju trebaš donijeti ove godine. U početku možda neće izgledati tako, ali možda je upravo to ono što ti treba.

via GIPHY

8. Škorpion

Ako željeni novi početak izostane početkom godine, travanj bi mogao ponuditi promjenu koja ti je potrebna kako bi bila uspješna. Uz uzbudljivu ideju, škorpioni neće poentirati samo na poslu, nego i kod svojih najmilijih.

9. Strijelac

Ovo nije godina kad bi trebala raditi stvari onako kako ih uvijek radiš. Tvoj život je zreo za promjenu. Promijeni svoj svakodnevni život od ožujka i vidjet ćeš: život će ti se promijeniti nabolje.

Love&Sex Ovi horoskopski znakovi zaručit će se 2021. godine i početi planirati spektakularno vjenčanje

10. Jarac

2021. bit će godina kad će ti se naporan rad napokon isplatiti. Naredni mjeseci obećavaju ti puno uspjeha i priznanja. Nakon toliko posla, u ožujku te očekuje zasluženi odmor.

via GIPHY

11. Vodenjak

S proljećem te očekuje nova promjena, osobito u vezi sa statusom veze. Proljetna groznica i nova poznanstva pobrinut će se za leptiriće u trbuhu i preokrenuti svijet vodenjaka naglavačke.

12. Riba

Ako ribe uspiju biti hrabrije početkom godine, njihova će zvijezda biti u usponu od ožujka. Usudi se slijediti svoje snove i zakorači u centar pažnje. Tada bi ti 2021. mogla biti najbolja godina do sada – doista! 

Posjeti Miss7.24sata.hr