H&M je najavio novu suradnju! Evo koja slavna dizajnerica kreira posebnu liniju za dom

PR/WhatsApp
Vidi originalni članak
  • Najavljena je još jedna sjajna dizajnerska suradnja koja će svjetlo dana ugledati naredne godine
  • Ovoga puta H&M Home surađuje s poznatom kreatoricom Diane von Fürstenberg na novoj kolekciji predmeta za kućanstvo
  • Za sada je poznato kako će upečatljivi printevi i jarke boje krasiti vaze, jastučnice, pokrivače i svijeće

Švedski brend H&M najavio je još jednu sjajnu suradnju s poznatim dizajnerskim imenom. Ovoga puta riječ je o belgijskoj modnoj ikoni Diani Von Fürstenberg, kreatorici nadaleko poznate wrap haljine. Ipak, ova suradnja neće rezultirati odjevnom kolekcijom već je usmjerna dizajnu interijera.

Kolekcija jednostavno nazvana “H&M Home x Diane von Fürstenberg” bit će predstavljena tek 2021. godine, a za sada je poznato kako će uključivati vaze, jastučnice, pokrivače, svijeće i dekorativne predmete.

blagdani stižu Upravo ono što nam treba: Saša Šekoranja kreirao je čarobnu, raskošnu bajku u izlogu svog ateljea

Slavna dizajnerica fokus svog rada posljednjih je godina usmjerila upravo na dizajn interijera i izradu predmeta za kućanstvo. "Oduševljena sam što ima priliku surađivati s H&M Home, pogotovo jer imam takvu strast prema interijerima', otkrila je Diane o novom partnerstvu.

U službenoj izjavi za medije istaknula je i sljedeće: Ovom suradnjom želim potaknuti ljude da preuzmu brigu o uređenju svoga doma. Jedino pravilo koje imam je da vaš dom odražava ono što jeste. Glavna je stvar stvoriti prostor u kojem vam je nevjerojatno ugodno i istinski je izraz vaše osobnosti. '

Uređenje doma Tako dopadljivo, a tako pristupačno! Sinsay ima krasnu kolekciju za uređenje doma

O suradnji se oglasio i švedski brend koji je svojim budućim kupcima poručio sljedeće: "S ogromnom radošću u svijet interijera unosimo upečatljive grafike Diane von Fürstenberg, zajedno s njenim životnim iskustvom uspješne i kreativne žene." Informaciji o novoj suradnji dostupne su na kapaljku, no poznato je kako nas očekuje kolekcija ispunjena upečatljivim printevima i bojama.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr