H&M ima blagdansku kolekciju kaputića za pse i ne znamo koji nam je slađi

Shutterstock/Getty
Vidi originalni članak
  • Blagdanski asortiman posvuda je oko nas
  • Možemo vidjeti ponudu božićnih pidžama, ''ugly'' džempera te detalja koje ćemo nositi kao dio blagdanskog kućnog outfita
  • H&M je kao i svake godine mislio i na naše ljubimce, pa je u ponudu stavio veliki broj jakni i džempera u kojima psima neće biti hladno i izgledat će preslatko

Sigurno si i ti, barem jednom, za vrijeme gledanja božićnih filmova i serija uočila ''ugly'' džempere te si pomislila kako bi bilo fora posjedovati barem jedan. Time se vode i brojne trgovine pa svake godine u svoju ponudu uvrste i te modele, a H&M je taj trend prenio i na odjeću za naše ljubimce. 


S lijeva na desno: 98 kn; 150 kn; 136 kn

Šarmantni džemperi, puloveri i haljinice samo su dio bogatog asortimana koji je predstavljen ove sezone. Džemperi s kariranim detaljem i jelenom kao i onaj sa sobom preslatko izgledaju, baš kao i topla jakna s rogovima na kapuljači.  


S lijeva na desno: 113 kn; 75 kn; 151 kn

I kostimi u stilu Djeda Božićnjaka su tu te haljinica Bake Mraz s volanima i pomponima i pogledaj kako su samo neodoljivi.

Life&style Gotovo svi volimo životinje, ali evo koji horoskopski znakovi vole više svoje ljubimce od ljudi


S lijeva na desno: 113 kn; 113 kn; 113 kn

Za sve klasičare postoji i džemper pepita uzorka kojeg tvoj pas može nositi i izvan blagdanske sezone, kao i onaj u bež boji sa šarenim malim pomponima. Također, ne možemo odoljeti ni sivom puloveru s crvenim ovratnikom s ispletenom slikom Djeda Božićnjaka te bijele pahuljice.


S lijeva na desno: 151 kn; 227 kn; 151 kn

Uvijek postoje i oni kojima ovi prigodni džemperi nisu simpatični te ne žele u njih odijevati svoje pse, a s druge strane vole da je njihovim ljubimcima toplo za vrijeme hladnih dana. Zato je H&M predstavio klasične jaknice s toplom podstavom, ali u trendi izdanju. Tako je primjerice u ponudi prošivena jakna s krznom na ovratniku, najjednostavniji sivi model te jakna s podstavom nalik krem dolčeviti koja već na prvi pogled izgleda veoma mekano i toplo.


S lijeva na desno: 75 kn, 227 kn

Čak i oni koji žele nešto posebno, a da nisu klasične jakne ili džemperi, mogu pronaći nešto za svog psa. Riječ je o jakni u metalik srebrnoj tako da ćeš u šetnji sigurno primijetiti svog psa i ako otrči dalje od tebe te maskirnoj vestici od flisa koja će ga grijati. Ove je godine ponuda zaista velika i svatko može pronaći novi komad koji će biti neizostavan dodatak u svakoj šetnji.

Posjeti Miss7.24sata.hr