Gospodin Savršeni poljubio Amru, ona je zaplakala od sreće: "Navalila je prvom prilikom!"

RTL Amira i Toni
Vidi originalni članak
  • U sinoćnjoj epizodi showa "Gospodin Savršeni" pali su prvi poljupci, prvi je dobila Olivera za rođendan, a drugi Amra na romantičnoj večeri
  • Dan Gospodina Savršenog započeo je proslavom Oliverina rođendana, a završio strastvenim poljupcem, no na njega nisu svi oduševljeno reagirali
  • Gledatelji pišu kako je Amra "zgrabila" Tonija prvom prilikom, a ni djevojke nisu oduševljene

U sinoćnjoj epizodi u showu 'Gospodin Savršeni' djevojke s s Tonijem uživale u drugom danu istarske avanture. Drugi dan grupnog izleta započeo je slavljem Oliverina rođendana, a Gospodin Savršeni priuštio joj je rođendansko iznenađenje koje je Oliveru veoma razveselilo. A iskoristila je i priliku da dobije najbolji rođendanski poklon, Tonijev poljubac.

Stars Gospodin Savršeni s djevojkama na izletu, jedna je napustila show: "Postoje djevojke kojima još maska treba pasti"

"Prvenstveno mi je želja da stvarno pronađem ljubav svog života, a nadam se da je to Toni, sretna sam što mi je ovo pripremio", rekla je crnokosa pjevačica pa zaključila: "Mislim da ima kemije između nas!" Oliverinu naklonost primijetio je i sam Toni iako je rekao kkao misli da Olivera nije ušla u show zbog njega, ali kako sada počinje osjećati da se to mijenja.

Ostatak dana proveli su u sportskim aktivnostima, igrajući odbojku na pijesku, gdje su djevojke uživale u suncu i moru, a i još jednom imale priliku uživati i u Tonijevom zamamnom torzu bez majice. U razgovoru nasama s Tonijem Danijela mu je priznala kako je "opija kao kobru". "Samo ću se izvrnuti, ne mogu se koncentrirati", priznala je Danijela dok je razgovarala s njim, a on je rekao kako su simpatije obostrane: "Danijela u kupaćem kostimu je stvarno izazovna. Nemoguće je sakriti kemiju ispred tako atraktivne cure, pogotovo jer i ona meni daje do znanja da ima fizičke privlačnosti s njezine strane."

Danijela naravno nije bila jedina djevojka koja je nervozno pred gospodinom savršenim. "Amra mi je danas dala do znanja da nervoza znači da joj se sviđam. Ona je jedna jako slatka cura, kad vidim njezin pogled i lice, čovjek se ne može prestati smijati. Baš izgledamo kao par…", otkrio jeToni dok je ona njemu jasno dala do znanja kako njezini osjećaji prema njemu nisu gluma, a onda su se prepustili romantici pa je tako na romantičnoj večeri pao i prvi ozbiljan poljubac ove sezone.

Gospodin Savršeni na meti kritika: "On izgleda kao Harry Potter za siromašne, a žene se ponižavaju"

"Poljubac je definitivno zapalio još više strast između Amre i mene", rekao je Toni dok je Amra dodala: "Jako sam oprezna s njim jer ne mogu vjerovati da ono što sam stvarno željela zapravo postoji!" Nakon toga, Amra je dobila ružu u znak ozbiljnih namjera gospodina savršenog. Nakon spoja Amra je djevojkama prepričavala večer i zaplakala od sreće, no djevojke nisu dijelile njezino oduševljenje: "Nije važno tko ga prvi ljubi, već tko ga zadnji ljubi…", rekla je Josipa.

Life&style Rasplakana princeza: natjecateljice je složno mrze, a Gospodin Savršeni obožava

Mnogi gledatelji nakon emisije su zbog poljupca, ali i suza, ismijali Amru. "Pa naravno, gladna Tonijevih tankih ispucalih ćubica otpočetka, navalila čim se pružila prilika! 'Imam toliko toga za pitati tog čovjeka, neka mi da više spoj!' Curo, koga ti zezaš", napisla je jedna gledateljica. "Amra će postati nova Hana, imam takav osjećaj. A ti gospodine sve ih izljubi, kakav je to muškarac koji ne može voljeti više žena odjednom", rekla je druga. Bilo je i onih koji su Amru branili, pisavši: "Djevojka je lijepa školovana, ima karijeru i neka traži dečka po svom ukusu", zaključila je jedna gledateljica.

Danas Toni odlazi na spoj s novom djevojkom, a kako će na to reagirati Amra i ostale cure koje čekaju svojih pet minuta - preostaje za vidjeti u novoj epizodi "Gospodina Savršenog".

Posjeti Miss7.24sata.hr