Gospodin Savršeni je otkriven, a od njegovih prijatelja doznali smo i još nešto...

Instagram/Zara Mijo Matić
Vidi originalni članak
  • Gospodin Savršeni je otkriven! O Miji Matiću kao idealnom kandidatu za ovu titulu već se šuškalo, a sinoćnja je epizoda to i potvrdila
  • Prekrasnog osmijeha i romantične duše, Mijo je bodybuilder, vatrogasac i model koji voli i pisanje
  • Je li ga možda baš to povezalo sa zgodnom studenticom hrvatskog jezika i književnosti kojoj je već prve večeri darovao ključ svoga stana? 

Nakon što se već neko vrijeme šuškalo tko je on, a osobito nakon prve epizode nove sezone Gospodina Savršenog, doznali smo tko to točno nosi ime najpoželjnijeg neženje. Riječ je o Miji Matiću, 27-godišnjem osobnom treneru, bodybuilderu, vatrogascu, modelu, a ujedno i kolumnistu koji dolazi iz Siska.

Gospodin Savršeni veliki je obožavatelj sporta pa je tako s 15 godina počeo igrati za nogometne klubove Zagreb i Slaven Belupo, ali je već s 18 morao odustati od profesionalne karijere. Trenirao je i karate i gimnastiku, počeo vježbati u teretani, a to ga je dovelo do bodybuildinga i fitnessa pa je postao i osobni trener.

U međuvremenu je završio i školu za vatrogasca pa danas radi u jednoj tvrtki u samome srcu Zagreba. A Mijo voli i pisati pa na svome Instagram profilu često otkriva svoje misli.

"Ne radi se o ovoj ili onoj voljenoj osobi, radi se o ljubavi. Ljubav ispunjava, osobe su tek izgovor. No sve ovisi o vama jer sve ono što radite s jednom osobom, radit ćete i s drugom. Veoma malo ljudi razumije unutarnji mehanizam svoje psihologije", vjeruje Mijo.

A kad ne piše o emocijama koje dijeli sa svojim pratiteljima, romantični Gospodin Savršeni počasti ih i svojim fotorafijama jer zgodni se Mijo okušao i u modelingu. Osim toga, od njemu bliskih izvora poznatih redakciji saznali smo i kakav je on uistinu. "Vrlo je drag dečko, skroman, pristojan, na poslu ga svi obožavaju, a da ne pričamo o tome koliko privlači djevojke, ali i žene, pa čak i na radnome mjestu. Vole s njim pričati jer ima ono "nešto", a nije nametljiv", kažu nam.

Nova sezona Novi Gospodin Savršeni potpuna je suprotnost Goranu Jurenecu, a Antonija Blaće otkriva što nas još čeka u novoj sezoni

Sada je pak odlučio potražiti ljubav jer nakon dvije ozbiljne veze u životu, već je neko vrijeme sam. Već znamo da ga privlači smisao za humor i iskrenost, ali koja bi ga to točno djevojka od njih 17 iz showa mogla osvojiti?

Naime, iako ih je u novu sezonu ušlo 19, dvije su djevojke iz showa ispale već nakon prve večeri. Bile su to Ena Rahić, studentica prirodnoslovno-matematičkih znanosti iz Bosne i Hercegovine koja traži karakternog muškarca i mašta o savršenom spoju te Renata Dobrec, frizerka i vojnikinja koja je upisala policijsku akademiju i koja od muškarca defintivno ne traži romantiku, kako sama kaže.

Na Miju je pak posebno jak dojam ostavila Gabrijela Divković, 21-godišnja studentica hrvatskog jezika i književnosti koja dolazi iz Novske. A upravo je ona osvojila i ključ njegovog stana. "S njom sam baš osjetio neku vezu, osjetio sam tu skromnost, što mi se najviše svidjelo", objasnio je mijo svoj izbor. 

"Baš sam glumila nezainteresiranost. Druge cure se grabe za njega pa nek se on malo grabi za mene", rekla je Gabrijela kojoj je možda baš ta odluka pomogla da osvoji posebnu nagradu. 

Gabrijelin idealni dečko trebao bi biti visok i jak, ali mora i voljeti čitati. A kako Mijo uza sve obaveze pronalazi i vremena za pisanje kolumne, čini se da bi on lijepoj plavuši mogao biti posebno privlačan, baš kao što je i ona njemu. No, nismo mogli ne primijetiti kemiju koja se pojavila već pri prvom susretu s 30-godišnjom Monikom Kelčec iz Siska.

Lijepa brineta bavi se kriznim menadžmentom, a u slobodno vrijeme okružena je prirodom i životinjama sa svoga ranča. A već na prvi pogled čini se da bi se mogla savršeno slagati s Mijom. "Ne znam jesam li ja ostavio dobar prvi dojam na nju, ali ona na mene definitivno jest", rekao je Gospodin Savršeni.

Ljubomora i konflikti među svim djevojkama već su u punom jeku, a polako se pokazuje i koja je od njih spremna na sve. Mijo je možda već i pronašao onu pravu, ali toga možda niti sam nije svjestan. Zasad ga je, čini se, osvojila Gabrijela, no već ćemo u sljedećoj epizodi saznati postoji li među djevojkama i još koja za Miju posebna...

 

Posjeti Miss7.24sata.hr