Genijalno! Ove sestre rade stajlinge inspirirane slavnim likovima iz popularnih serija i filmova

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Instagram je prepun zanimljivih i kreativnih profila, a profil bettyberry je jedan od njih
  • Na njemu dvije sestre blizanke, Danielle i Nicole, svojom vintage odjećom rade stajlinge za koje ih inspiriraju slavne osobe, likovi iz serija i filmova, ali i umjetnička djela
  • Ovaj profil trenutno prati preko 200 tisuća ljudi, a sestrama ne nedostaje inspiracije

Lutajući bespućima Instagrama, koji nam već godinama služi kao inspiracija i zabava, naišli smo na jedan zanimljiv profil. Riječ je o bettyberry iz kojeg stoje blizanke Danielle i Nicole. One svoju kreativnost pokazuju na način da svoju vintage odjeću koriste za prikazivanje outfita koje smo mogli vidjeti u serijama, filmovima i crtićima. No, ono što ih čini posebnima je i to da inspiraciju pronalaze i u poznatim umjetničkim djelima. 

Likovi iz mnogima omiljene serije ''Prijatelji'' neiscrpan su izvor stajlinga pa smo ove blizanke mogli vidjeti u odjeći nalik onoj koju nose Joey, Chandler, Monica, Rachel te Phoebe i njezina sestra blizanka Ursula.

Trbuh grada Zagrebačka tržnica Dolac sada ima Instagram profil i jako je zanimljiv, pogledaj

Također, na ovom profilu se pojavljuju i drugi likovi iz serija koje smo 90- ih i 00- ih vjerno pratili pa tako možemo vidjeti Will Smitha i Sabrinu, malu vješticu.

Nisu zanimareni ni likovi iz animiranih filmova kao što su Pinokio, Petar Pan te Elza i Ana iz ''Snježnog kraljevstva''. 

I David Bowie, Kurt Cobain te Andy Warhol poslužili su kao inspiracija.

Life&style Zvijezda Instagrama otkrila je kako nastaju njezine savršene fotke koje izgledaju kao iz časopisa

Moramo priznati kako su nas ipak najviše osvojili stajlinzi kojima su inspiracija umjetnička djela. 

Ove, ali i još mnoge druge kretivne stajlinge možeš pogledati na profilu plavokosi blizanki, a mi s nestrpljenjem iščekujemo nove objave.

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić. 

Your browser doesn’t support HTML5 video


 

Posjeti Miss7.24sata.hr