Evo zašto je predivno ali i ponekad vrlo zahtjevno imati jednog ovna u svom životu

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Osobe rođene u znaku ovna mogu se opisati u tri riječi: aktivne, impulzivne i strastvene!
  • S početkom proljeća započelo je i vrijeme vladavine ovna
  • Otkrit ćemo ti što sve trebaš znati o tom posebnom horoskopskom znaku

Za početak, ovnovi po horoskopu rođeni su od 21. ožujka do 19. travnja. Ovan je vatreni znak, planet mu je Mars, mantra „just do it!“, a rubin i ametist donose mu sreću.

Karakteristike ovna

Ovnovi znaju što žele i žive prema motu: „Just Do It!“ Pravog ovna ništa ne može zaustaviti – i najveće izazove promatraju s dozom optimizma. Ne priznaju poraz – zato jer im je cilj stalno pred očima. Stres? Za ovnove je to strana riječ. Smatraju kako će se sve jednom opet posložiti – zbog toga im je lakše u životu nego drugima. Deset zadataka koje treba odmah obaviti? Ovan će zadržati hladnu glavu i s puno energije će se baciti na posao.

Međutim, osobe rođene u ovom znaku imaju problem kad njihov sugovornik nije istog mišljenja. Naime, imaju svoje mišljenje i poglede te si ne daju išta reći. To ubrzo vodi do konflikta. Kad već dođe do toga, treba potražiti zaklon - ovnovi su jako impulzivni te mogu reći ili napraviti nešto nepromišljeno – samo kako bi pobijedili u svađi. Dakle, treba dvaput razmisliti prije nego im se suprotstavi.

Ali, ovnovi su jako otvoreni i pozitivni te opraštaju i nisu zlopamtila. Potrudit će se brzo sve ispraviti i vratiti u normalno stanje. Stoga su rođeni vođe – jer mogu i znaju reći drugima što ih ide.

Osim toga, osobe rođene u znaku ovna apsolutno vole pustolovine i rado putuju, vole otkrivati nove stvari te uživaju u svojoj neovisnosti. Njihov nemir tjera ih na aktivnosti na otvorenom – poput skijanja, tenisa ili odbojke.

Snaga ovna:

• disciplina

• samouvjerenost

• strast

• romantika

• izdržljivost

• pustolovan duh

• pozitivnost

Slabosti ovna:

• egoizam

• impulzivnost

• zavist

• prebrzo prosuđivanje

• nestrpljivost

• svadljivost
 

Zanima te ova tema? Onda pročitaj i ovaj članak: Pripadnice ova tri horoskopska znaka nepobjedive su i nikad se ne predaju!
 

Kakve su žene u znaku ovna

Žene rođene u znaku ovna su samouvjerene feministkinje, ambiciozne žene koje jure za karijerom te temperamentne glumice. Najbolji primjeri: Emma Watson, Victoria Beckham ili Keira Knightley.

Naravno da te žene nisu lak plijen za muškarce: znaju što žele, a što ne žele! I to ne u poslovnom svijetu, nego i u ljubavi. Njihov tip iz snova mora biti dorastao njihovom nemiru i impulzivnosti te mu mora biti jasno da ženu rođenu u znaku ovna ne može zatvoriti kod kuće! Njoj ne treba muškarac koji će je stalno držati za ručicu…

Life&style Ima li barem tjedni horoskop dobre vijesti za nas? Ima - ako si bik, jarac, vodenjak ili škorpion

Osim što nema te rasprave kojom žena rođena u znaku ovna neće dominirati, one jako paze na vanjski izgled te često stoje pred ogledalom – premda vole prirodan izgled.

Pošto je žena-ovan apsolutna karijeristica, ima jedan problem: kućanstvo. Naime, u vezi često dođe do problema jer se ne želi odreći svoje neovisnosti – i nije baš neka domaćica. Povrh toga joj baš ne ide i štednja novaca – pa novac je tu da si kupi nove cipele, a ne da stoji na računu! Treba joj pravi umjetnik koji će je spustiti na zemlju i realni svijet.

Sažeto: žena rođena u znaku ovna je svadljiva i snažna žena, često naginje egoizmu, nestrpljiva je i ljubomorna, ali ujedno i romantična i optimistična.

Kakvi su muškarci u znaku ovna

Tko izlazi s muškarcem rođenim u znaku ovna, zna jedno: ništa ne zna. Nemirni i impulzivni ovan donosi odluke bez previše razmišljanja – po osjećaju – stoga je misteriozan i teško ga je pročitati. Nije ga lako uhvatiti jer su njegovi zahtjevi veliki. Njegova žena iz snova treba biti poput njega – ali to mu je teško pronaći.

Ono što je sto posto sigurno kod muškarca rođenog u znaku ovna: nikada ti neće biti dosadno s njim! Uvijek je pun iznenađenja i nikada ne možeš pogoditi što smjera. Pravila i preporuke? To ga ne zanima! To ga čini i dominantnim ljubavnikom - zato jer i u krevetu točno zna što želi. Naime, nikako ne želi monotoniju! S druge strane, spada među najljubomornije znakove i ne želi dijeliti svoju ženu ni na koji način.

Horoskopski dobrice Za 3 horoskopska znaka može se reći da su pravi anđeli. Jesi li među njima?

Međutim, žena koja jednom osvoji srce ovna zna sljedeće: postoji malo toga što neće napraviti za tebe! Apsolutno je vjeran te želi biti savršen i pedantan – što će tražiti i od tebe!

Posjeti Miss7.24sata.hr